Choose languageLanguage

Dokumentacija za uporabo storitev

Dokumentacija

Vse na enem mestu

Celotno dokumentacijo, ki jo potrebujete za nemoteno uporabo naših rešitev in storitev najdete na spodnjih povezavah.
Garancijska izjava
Špica International, d.o.o. garantira, da bo v garancijskem roku vsako ugotovljeno tovarniško napako, hibo ali okvaro izdelka, ki izhaja iz napake na vgrajenem materialu ali izdelavi, opravila na sedežu pooblaščenega servisa, v zakonsko predpisanem roku, na lastne stroške. Garancijsko obdobje bo podaljšano za čas popravila, če bo ta presegal 10 dni.
Prenesite garancijsko izjavo
Obrazec za eRačune
Številne prednosti eRačunov, kot so enostavno, pregledno in okolju prijazno poslovanje ter nižji stroški izdaje in dostave, so prepričale tudi nas. Zato je Špica vzpostavila sistem za izdajo in izmenjavo elektronskih računov - eRačunov. Za prejem eRačunov, prenesite Obrazec za prejem eRačunov, ga izpolnite in nam ga posredujte na elektronski naslov eracuni@spica.com.
Prenesite obrazec za prejem eRačunov
Splošni pogoji vzdrževanja - 2022
Splošni pogoji vzdrževanja izvajalca urejajo razmerja med izvajalcem in uporabnikom glede storitve vzdrževanja sistema (strojne in programske opreme), ki jo nudi izvajalec. 
Prenesite splošne pogoje vzdrževanja
Cenik storitev
Pred naročilom vam priporočamo, da se seznanite s cenami storitev, ki jih ponujamo.
V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj smo vam na voljo.
Naložite si cenik
Navodila za uporabo portala za podporo strankam
V navodilih smo razložili, kako se registrirate v portal za stranke, odobrite oz. potrdite svojo registracijo in oddate nov zahtevek.
Prenesite navodila
Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja so sestavni del vseh pogodb, sklenjenih med družbo Špica in kupcem, stranko, naročnikom storitev ali drugo osebo (v nadaljevanju: naročnik), ki je v pravno poslovnem odnosu z družbo Špica.

Seznanite se s pogoji poslovanja