Ne spreglejte  •  Vabljeni na spletno delavnico "Šest korakov do zakonitih evidenc delovnega časa." Več informacij in prijava  
   
Choose languageLanguage

Dokumentacija za uporabo storitev

Dokumentacija

Vse na enem mestu

Celotno dokumentacijo, ki jo potrebujete za nemoteno uporabo naših rešitev in storitev najdete na spodnjih povezavah.

Garancijska izjava

Špica International, d.o.o. garantira, da bo v garancijskem roku vsako ugotovljeno tovarniško napako, hibo ali okvaro izdelka, ki izhaja iz napake na vgrajenem materialu ali izdelavi, opravila na sedežu pooblaščenega servisa, v zakonsko predpisanem roku, na lastne stroške. Garancijsko obdobje bo podaljšano za čas popravila, če bo ta presegal 10 dni.

Prenesite garancijsko izjavo
Obrazec za eRačune

Številne prednosti eRačunov, kot so enostavno, pregledno in okolju prijazno poslovanje ter nižji stroški izdaje in dostave, so prepričale tudi nas. Zato je Špica vzpostavila sistem za izdajo in izmenjavo elektronskih računov - eRačunov. Za prejem eRačunov, prenesite Obrazec za prejem eRačunov, ga izpolnite in nam ga posredujte na elektronski naslov eracuni@spica.com.

Prenesite obrazec za prejem eRačunov
Splošni pogoji vzdrževanja - 2018

Splošni pogoji vzdrževanja izvajalca urejajo razmerja med izvajalcem in uporabnikom glede storitve vzdrževanja sistema (strojne in programske opreme), ki jo nudi izvajalec. 

Prenesite splošne pogoje vzdrževanja
Cenik storitev

Pred naročilom vam priporočamo, da se seznanite s cenami storitev, ki jih ponujamo.
V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj smo vam na voljo.

Naložite si cenik
Navodila za uporabo portala za podporo strankam

V navodilih smo razložili, kako se registrirate v portal za stranke, odobrite oz. potrdite svojo registracijo in oddate nov zahtevek.

Prenesite navodila