NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "TOP 3 trendi v intralogistiki", 23.4.24 od 9.00 - 09.30 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage

Registracija delovnega časa, na katero ne boste pozabili

V izogib manjkajočim registracijam delovnega časa le-te podpiramo na številnih napravah.

Kako je mogoče registrirati in upravljati čas s pomočjo telefona si oglejte v popularnem posnetku webinarja.

Registracija s telefonom

Registrirajte prisotnosti in odsotnosti z dela

Vsak zaposleni lahko mobilno aplikacijo uporablja za registracijo ob prihodu in odhodu, za beleženje dela od doma, oddajanje zahtevkov za odsotnost z dela in za preverjanje svojega urnika. Vodje lahko kadarkoli preverijo status svojih sodelavcev in so na tekočem s tem, kdo je na razpolago in kje.

Registrirajte delovni časa na katerikoli lokaciji

Ob vsaki registraciji se zabeležijo koordinate GPS, zato boste vedno vedeli, od kod delajo vaši zaposleni. 

Prav tako lahko možnost registracije omejite na določene lokacije, denimo na vašo pisarno, skladišče ali celo na domove posameznih zaposlenih.

Imejte podatke vedno pri roki

Imejte podatke vedno pri roki

Vodje imejte podatke o prisotnosti in kršitvah delovnega časa vedno pri roki. Hitro odgovarjajte na vloge za odsotnost in sledite potrjenim, zavrnjenim in čakajočim vlogam za odsotnost. Vodje si zagotovite dostop do zgodovine registracij, njihovih lokacij in natančnih poročil.

Registracija delovnega časa v brskalniku ali spletni aplikaciji

Registracija delovnega časa v brskalniku

Registracija delovnega časa v brskalniku

Popolno za uporabo v pisarni ali pri delu od doma. Zaposleni se lahko registrirajo kar v svojem brskalniku, a samo z IP-naslovov z vnaprej dodeljenim dovoljenjem. 

Osebni portal za zaposlene

Osebni portal za zaposlene

Zaposleni lahko med drugim preverijo svoje urne bilance, si ogledajo zgodovino svojih registracij, oddajo zahteve za odsotnost z dela ter preverijo status in lokacijo svojih sodelavcev.

Testirajte rešitev. Brezplačno 14 dni.

Testiranje rešitve je neobvezujoče in zanj ne potrebujete kreditne kartice, rezervirate pa si lahko tudi termin za brezplačno predstavitev našega tehničnega svetovalca.

Opravite vse registracije v eni aplikaciji

Opravite vse registracije v eni aplikaciji

Redno zaposleni lahko dostopajo zgolj do svojih podatkov, skrbniki računov ali vodje oddelkov pa lahko upravljajo tudi z odobritvami, pregledujejo poročila, načrtujejo urnike in odobravajo nadure. 

Registracija delovnega časa s terminalom

Registrator je najpogosteje uporabljen način za registracijo delovnega časa. Idealen je tako za pisarniška okolja kot za uporabo v skladiščih in tovarnah. Zaposleni na zaslonu na dotik izberejo ustrezno dejanje (prihod, odhod, malica itd.) in s svojo kartico ali telefonom zaključijo postopek registracije.

Zone Touch

Registracijski terminal Zone Touch z Linux OS omogoča nastavitev registrirnih dogodkov glede na potrebe. Podpira večino RFID kartičnih tehnologij, HID Mobile Access™ pa omogoča uporabo mobilnega telefona namesto kartic. Avtonomno deluje tudi v primeru izpada povezave.

Zone Touch KB

Odpornejša različica registracijskega terminala s štirimi mehanskimi tipkami podpira večino sodobnih RFID kartičnih tehnologij kot tudi starejše kartične tehnologije. Primeren je za industrijska okolja, kjer zaposleni uporabljajo rokavice. Stopnja zaščite IP65 pa omogoča tudi zunanjo uporabo.

Zone Touch KB

Prenesite brošuro

Niste našli, kar ste iskali?

Spoznajte še ostale funkcionalnosti naše rešitve za registracijo in evidenco delovnega časa.