Choose languageLanguage
Geofencing in geolocation

Registracija delovnega časa na dogovorjeni lokaciji

Za podatek o lokaciji registracije poskrbi tehnologija GPS (geolocation). Če želite, lahko registracijo omejite na izbrano lokacijo (geofencing). Tako zagotovite, da se bodo sodelavci registrirali tam, kjer želite – brez goljufanja.  

>> Brezplačni preizkus s svetovalcem
S pomočjo našega svetovalca spoznajte, kako je mogoče omejiti registracijo na točno določeno lokacijo ali se registrirati brezstično s pomočjo žolne.
Geofencing

Za večji nadzor vam ponujamo tudi geoograjevanje (Geofencing) – funkcijo, ki zaposlenim registracijo prihoda in odhoda z dela omogoča zgolj na določeni lokaciji. Kot skrbnik imate možnost izbrati lokacije, kjer lahko vaši zaposleni registrirajo svoj delovni čas.

Gelolocation

Ob vsaki registraciji, opravljeni v mobilni aplikaciji, se zabeležijo koordinate GPS. Špicina aplikacija natančno določi lokacijo registracije, zato vedno veste, kje se nahajajo vaši zaposleni ob začetku dela. Z zagotavljanjem popolne preglednosti ta funkcija zaposlenim preprečuje, da bi goljufali ali registracijo opravili tudi v imenu svojih sodelavcev.

Registracija delovnega časa z Bluetooth žolnami

Za še natančnejše geofencing (geoograjevanje) ponujamo tudi žolne (ang. Bluetooth Beacon), s katerimi lahko omejite registracije celo na pisarno, ne samo na stavbo. Poskrbite za to, da bodo vaši zaposleni vedno tam, kjer morajo biti – v vaši pisarni, učilnici ali na kateri koli drugi točno določeni lokaciji.

Izjemno natančno sledenje
Preprosta nastavitev in uporaba
Internetna povezava in napajanje nista potrebna
Stroškovno učinkovita rešitev
Dolgotrajno delovanje baterije

Naročite Bluetooth žolne

  • Špicina aplikacija deluje z vsemi žolnami s standardnim protokolom iBeacon. Eden od dobaviteljev, ki ga priporočamo, je Estimote.
  • Žolne lahko naročite tudi neposredno v aplikaciji ŠPICA All Hours, in sicer za 50 € na napravo (brez poštnine). 
  • Za več informacij nam pišite.

Kaj je registracijska žolna?

Kaj je registracijska žolna?

Žolne so majhne in finančno ugodne naprave, ki delujejo na baterije. S pomočjo povezave bluetooth omogočajo razlikovanje med več prostori na lokaciji, zato z njimi ne boste vedeli le, na katerem naslovu so se registrirali zaposleni, temveč tudi, v katerem prostoru.

Žolne so dobavljene skupaj z baterijo, ki zdrži več let, in ne potrebujejo internetne povezave.

Kako poteka registracija delovnega časa z žolno?

Kako poteka registracija delovnega časa z žolno?

Če je Špicina aplikacija povezana z žolnami, lahko zaposleni svoj prihod na delo registrirajo le, kadar so v bližini žolne. Tako lahko zagotovite, da so vaši zaposleni ob prihodu na delo točno tam, kjer morajo biti

Zaposleni lahko registracijo prihoda opravijo samodejno, ko so v dosegu žolne – tudi več zaposlenih hkrati.

Preprosta uporaba in upravljanje

Preprosta uporaba in upravljanje

Žolne so priljubljene tudi zaradi svoje preprostosti. Takoj ko zaposleni vstopijo v doseg žolne, se na njihovih mobilnih telefonih samodejno odklenejo možnosti za registracijo delovnega časa.

Tako vi kot vaši vodje lahko žolne v svoj račun dodajate povsem preprosto. Vse, kar morate storiti, je, da žolno povežete s svojim računom in ji dodelite ime.

Lokacije za registracijo prihoda in odhoda na delo bodo nato označene z ustreznim imenom žolne, kar skrbnikom ponuja jasen pregled nad tem, kdo je registriral svoj prihod in na kateri lokaciji.

Testirajte rešitev. Brezplačno 14 dni.

Testiranje rešitve je neobvezujoče in zanj ne potrebujete kreditne kartice, rezervirate pa si lahko tudi termin za brezplačno predstavitev našega tehničnega svetovalca.