Choose languageLanguage

Inteligenten WiFi termostat

V današnjem hitrem tehnološkem okolju je prilagodljivost ključna. Inteligenten termostat EOS ponuja rešitev za sedanjost in pot za prihodnost. Za prehod na novo generacijo termostatov ni potrebno preoblikovati obstoječe infrastrukture.

Izvedite več
Konkurenčna prednost

Konkurenčna prednost

EOS je skrbno zasnovana rešitev, prilagojena izpolnjevanju zahtevnih hotelskih standardov in predpisov o upravljanju energije. Glavni cilj je zmanjšati porabo energije in hkrati povečati udobje gostov. Z inteligentnim nadzorom sistema HVAC lahko preko aplikacije ali povsem avtomatizirano upravljate s klimatizacijo v sobah.

Enostavna namestitev in povezljivost

Enostavna namestitev in povezljivost

Pomembna lastnost termostata EOS je njegova enostavnost. Poenostavljen dizajn zmanjša stroške in zapletenost namestitve, zato je privlačna izbira za posodobitev sistema upravljanja s klimatizacijo.

EOS se enostavno poveže s senzorji za zaznavanje prisotnosti gosta in odprtosti oken ter tako zagotavlja prihranek energije.

Inteligenten WiFi termostat

V samo eni napravi združuje sistem upravljanje energije, fuzijski senzor in vozlišče interneta stvari, ki preko oblačne storitve poskrbi za številne možnosti dodatnih funkcionalnosti.

Povezljivost

Podpora za vse standardne brezžične protokole (BLE, ZigBee, Thread, WiFi) in neomejena povezljivost na ravni sobe in celotnega objekta. 

IoT

Tehnologija connectBsmart povezuje različne hotelske naprave in sisteme prek tehnologije interneta stvari brez potrebe po namestitvi dodatne infrastrukture.

Združljivost

Združljivost z večino obstoječih hotelskih napeljav. Namestitev ne zahteva gradbenih del in polaganja novih kablov. Napravo je potrebno le povezati s programsko opremo v oblaku.

Dvig standarda

Dvig standarda

Termostat EOS predstavlja dvig standardov upravljanja energije in nadzora sob. S kombinacijo dostopnosti, enostavnosti in skalabilnosti ta inovativna termostatska platforma omogoča optimizacijo in zmanjšanje porabe energije ter izboljša počutje gostov v sobi.

Avtomatizacija klimatizacije in osvetlitve

Sistem vključuje nadzorni panel, termostat, fuzijski senzor in IoT povezljivost, kar zagotavlja popolno avtomatizacijo.

  • Upravljanje v oblaku
  • Senzorji gibanja, tlaka, vlažnosti in kakovosti zraka
  • Oddaljen nadzor sistema

Nagrajeni design

Termostat EOS je kombinacija tehnološke inovativnosti, intuitivnega in uporabniku prijaznega dizajna ter ohišja prilagojenega preprostejši namestitvi. S svojim elegantnim in nevsiljivim videzom se odlično prilega notranjosti vsakega prostora. Zaradi omenjenih lastnosti je zasluženo prejel nagrado Red Dot Design za produktno oblikovanje. 

Uporabniška izkušnja brez primere

Uporabniški vmesnik omogoča izjemno kratek proces učenja za vse generacije uporabnikov. Uporaba termostata je izjemno preprosta za goste, pa tudi za tehnično osebje. Preprosta namestitev naprave zagotavlja hiter zagon in manjšo možnost napak. Povezljivost v oblaku in nova možnost posodabljanja »Over-The-Air« pa omogočata enostavno vzdrževanje.

Kaj lahko naredimo za vas? 🚀

Spoznajte kako lahko Špicine rešitve za hotelirstvo izboljšajo zadovoljstvo vaših gostov in motivirajo vaše zaposlene.

Pustite nam vaš kontakt in poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Vnesite kontaktne podatke