Choose languageLanguage
Odsotnosti z dela

Odsotnosti z dela pri plačah obračunajte avtomatično

Avtomatično upravljajte z vsem, kar potrebuje odobritev, od celodnevnih do krajših odsotnosti, bolniških ali nadur. Zahteven proces potrjevanja zahtev zaupajte avtomatizaciji in tako pripravite podatke za plače brez napak in pravočasno.

Kako avtomatizirati upravljanje z odsotnostmi za hitrejši obračun plač si ogljete v posnetku webinarja, ki smo ga izvedlji z računovodsko hišo Unija
Upravljajte z odsotnostmi od dela za hitrejši obračun plač

Upravljajte z odsotnostmi od dela za hitrejši obračun plač

Odsotnosti, ki se seštejejo v urah, dnevih ali polovičnih dnevih, so vedno pripravljene za tedenski ali mesečni obračun plač.

Hitrejši vnos odsotnosti z dela in hitrejše odobritve

Hitrejši vnos odsotnosti z dela in hitrejše odobritve

Vnos odsotnosti je preprost. Vnesite svoj zahtevek v spletnem vmesniku ali preko telefona in ga posredujte nadrejenemu. Ko je zahtevek vložen, zaposleni, njegov neposredni nadrejeni in morebitni drugi potrjevalci po elektronski pošti prejmejo obvestilo o vloženem zahtevku z možnostjo takojšnjega odgovora. Nadrejeni ali administrator lahko zahtevek odobri ali zavrne. Zaposleni obvestilo o odločitvi takoj dobi po elektronski pošti.

Testirajte rešitev. Brezplačno 14 dni.

Testiranje rešitve je neobvezujoče in zanj ne potrebujete kreditne kartice, rezervirate pa si lahko tudi termin za brezplačno predstavitev našega tehničnega svetovalca.

Zgodovina odobritev

Zgodovina odobritev

Pozabite na nepotrebno papirologijo – vsaka odsotnost ima jasno razvidno zgodovino odobritev, vsi udeleženi pa so o odsotnosti samodejno obveščeni prek elektronskega obvestila.

Interaktivni koledar

Interaktivni koledar

Odsotnosti so prikazane tudi v interaktivnem koledarju, kjer lahko vodje zlahka preverijo morebitna prekrivanja v dopustih in preprečijo kadrovsko podhranjenost.

Neomejeno število oddelkov

Neomejeno število oddelkov

Za natančno odražanje hierarhije vašega podjetja lahko ustvarite neomejeno število oddelkov in pododdelkov, kjer vodje oddelkov odobrijo ali zavrnejo vsakokratno odsotnost z dela svojih podrejenih.

Niste našli, kar ste iskali?

Spoznajte še ostale funkcionalnosti naše rešitve za registracijo in evidenco delovnega časa