Choose languageLanguage
avtonomni roboti AMR

Avtonomni roboti za optimizacijo interne logistike

Avtomatizacija interne logistike s pomočjo robotov AMR in avtonomnih vozičkov poveča produktivnost in zmanjša stroške.

Pri optimizaciji interne logistike sodelujemo s številnimi podjetji

Učinkoviti sodelavec na baterije
ZEBRA AMR rešitve

Učinkoviti sodelavec na baterije

V času, ko so zahteve do interne logistike vedno večje, ko se naročila drobijo in ko je vedno težje najti dolgoročno vzdržno delovno ekipo, lahko robotski avtonomni vozički močno povečajo produktivnost in zmanjšajo stroške za interno logistiko. Naj gre za oskrbo delovnih mest v proizvodnji ali pa za prevoz artiklov od skladiščnih lokacij do vhodno-izhodnih ramp, robotski vozički poskrbijo za hiter, varen in učinkovit prevoz materialov.
Brez večjih začetnih investicij – najemni model
Ker Špica robotske rešitve ne potrebujejo posegov v stavbe, je njihova uvedba za razliko od AGV naprav hitra in poceni. V tla ni potrebno vgrajevati vodil, saj Špica roboti s pomočjo lastnih tipal sami zaznavajo prostor in se sami prilagajajo oviram. Vsi roboti uporabljajo isti zemljevid prostorov in si izmenjujejo informacije o ovirah. Najem robotov zaračunavamo mesečno.
Izredno hitra uvedba
Špica AMR robotske rešitve lahko uvedemo že v samo enem dnevu, pogosto lahko delujejo celo samostojno brez integracije v WMS, MES ali ERP rešitve. Še večjo učinkovitost pa dosežemo s povezavo v druge IT sisteme v podjetju in s prenovo procesov interne logistike.
Manjši stroški interne logistike
Špica AMR roboti lahko delujejo v več izmenah in lahko en AMR voziček zamenja celo do tri delavce. Strošek z delovno ekipo je tako lahko precej manjši, zmanjša se tudi napor za iskanje in uvajanje novih sodelavcev. 
Manj zastojev proizvodnje
S pomočjo Špica AMR rešitev je oskrba proizvodnih delovnih mest hitrejša in bolj agilna. Zmanjšajo se zastoji zaradi pomanjkanja materialov na delovnih mestih, zmanjša se lahko zaloga materialov na delovnih mestih, oskrba lahko poteka avtomatično.
Pogosta vprašanja

Kako do avtonomnih robotov?

Že nekaj ur po namestitvi robotov v vaš objekt bodo le ti popolnoma funkcionalni in pripravljeni na sprejem vaših nalog in brezhibno izvedbo. Zagotovite jim ravna oziroma gladka tla, napajalno baterijo in preko aplikacijske konzole jasno določite naloge, ki naj jih robot izvede ponoči, podnevi ali čez praznike. 

ZEBRA ROBOTICS

Spoznajte učinkovito družino avtonomnih roboto AMR

Družino ZEBRA Robotics sestavljajo avtonomni robotI AMR, ki bodo poskrbeli, da boste avtomatizacijo procesov v interni logistiki in vašem skladišču v kratkem času dvignili na občutno višjo raven. Ob tem pa veliko prihranili, zmanjšali napake ter zamude.

Fetch100 Flex

Visoka učinkovitost in optimalna izkoriščenost resursev

Fetch100 Flex

Novi Freight500 avtonomno premika blago in manjše paletirane tovore, izboljšuje produktivnost in optimizira skladiščne poti tako, da zmanjšuje količino dela s paletnim dvigalom ali viličarjem.

Želim izvedeti več
Fetch100 OEM Base

Narejen za avtomatizacijo ravnanja z materiali

Fetch100 OEM Base

CartConnect samostojno prevaža voziček na katero koli lokacijo znotraj skladišča. S hitrostjo 1,5m/sek se varno premika med ljudmi, viličarji in drugo opremo v skladišču

Želim izvedeti več
Fetch100 Roller Series

Zagotavlja večjo prilagodljivost in avtomatizacijo 

Fetch100 Roller Series

Predvsem je primeren za okolja, kjer se veliko uporablja transportne trakove.

Želim izvedeti več

Trendi in strokovne vsebine s področja robotike

Vas zanimajo novosti iz področja optimizacije interne logistike in robotike? Strokovnjaki iz Špice pripravljali redne mesečne bloge v katerih boste našli številne koristne nasvete, novosti in trende, ki vam utegnejo koristiti tudi pri vsakodnevnem delu. 

Uvajate robote AMR v svoje poslovanje?

Razmišljate o projektu uvedbe robotov AMR? Potrebujete okvirno oceno projekta in nasvet, kako se lotiti? Rezervirjate si kratek sestanek z našimi inženirji.