NE SPREGLEJTE  •  🚀S Pravilnikom o delovnem času ukrojite delovni čas zaposlenih po svojih potrebah. >> Spoznajte Pravilnik   
Choose languageLanguage

Kdo smo in kaj delamo

Obvladujemo realni prostor v realnem času
Špica DNK

Obvladujemo realni prostor v realnem času

Z razvojem lastnih rešitev stremimo k povečanju agilnosti in učinkovitosti poslovanja naših strank ter jim tako olajšamo pot v uspešno prihodnost.

Vodi nas slogan »Skupaj smo najboljši« - tako v razumevanju prepletenosti časa in prostora kot v načinu sodelovanja s strankami in partnerji. Obvladovanje časa in prostora posega v temelj delovanja vsake organizacije. Odnos s stranko zato gradimo na zaupanju, ki omogoča agilno izogibanje nevarnostim in osredotočenje na prihodnje priložnosti.

Vodilni v regiji, prepoznani v svetu
Naša vizija je postati vodilni ponudnik rešitev za digitalno preobrazbo na področju upravljanja človeških virov in oskrbovalnih verig. 
Agilnost
Sodobno poslovanje je intenzivno, trg pa poslovno bojno polje. Zmagovalci so lahko le agilna in hkrati učinkovita podjetja. Agilno poslovanje omogoča podjetju, da se hitro prilagodi in uspe v konkurenčnem okolju, kjer je edina stalnica sprememba. Učinkovitost pa gradi konkurenčnost, kar potencialnim strankam v procesu izbire poslovnega partnerja nudi občutek varnosti in zanesljivosti. 
Kreativnost
Z lastnimi razvojnim oddelkom smo v Špici nenehno na preži za novimi pristopi in rešitvami, ki jih ponudimo strankam in uporabljamo v lastnem poslovnem okolju. V Špici se inovativnost ne konča na ravni razvoja nove rešitve, saj poskrbimo, da inovacija zaživi na trgu in stranka doseže zastavljen poslovni uspeh. Smo specialisti na področju identifikacijskih tehnologij za najrazličnejše namene, ki smo jih vpregli v poslovne aplikacije, predvsem v rešitve s področja kontrole pristopa in upravljanja delovnega časa ter oskrbovalnih verig.
EX- centričnost
Že Darwin je ugotovil, da so najlepše ribe in najbolj žive barve narave na koralnem grebenu na robu, ob katerem se morje najbolj peni. Najboljše se vedno dogaja na obrobju, ne na sredini. Tam je bitka najmočnejša in preživijo sami tisti, ki vedno preizkušajo meje svojih zmožnosti. Špičaki se gibljemo in kalimo v nemirnih vodah in tam kujemo zmage za naše stranke.  
30 +
let uspešnega poslovanja
300+
Špičakov združenih v CEE alianso
3.000 +
zadovoljnih strank globalno
1.000.000
vsakodnevnih uporabnikov naših rešitev
Kdo smo

Spoznajte našo ekipo

Špico tvorimo ekipe s področja prodaje in marketinga, izvedbe in razvoja. Tako smo se opremili za poslovni preboj naših strank - nudimo jim rešitve, ki so plod lastnega razvoja, poslovno in tehnično svetovanje in zanesljivo podporo.

Tone Stanovnik
Direktor
Jernej Sluga
Prokurist
Andrija Pušić
Produktni direktor
Andrej Planina
Direktor SCM divizije
Matjaž Zupan
Direktor WFM divizije
Gašper Pintarič
Vodja Izvedbe
Luka Vidmar
Vodja razvoja
Sabina Srebrič
Vodja financ
Certifikati

V znanju je moč

SAP Silver Partner

Integracija Time&Space s sistemom SAP je s strani SAP certificirana rešitev, kar zagotavlja kakovost in zanesljivost storitve.

Oracle Silver Partner

Večina Špicinih rešitev podpira tako MS kot Oracle podatkovne baze. Z Oraclom smo vzpostavili Silver Partner povezavo.

Microsoft Gold Partner

Zlata oznaka partnerstva dokazuje našo specializiranost in zavezanost k implementaciji tehnologije Microsoft.

ISO/IEC 27001 in ISO 9001

Certifikata ISO/IEC 27001 in ISO 9001 sta dokaz naše predanosti kakovosti in merilo lastne uspešnosti.

Zebra Premier Partner

Zebra nam je podelila najvišji partnerski status zaradi naše predanosti kvaliteti izvedbe in odličnim prodajnim rezultatom.

Honeywell Gold Performance Partner

V skupino Honeywell zlatih partnerjev smo izbrani, ker izpolnjujemo zahtevne tehnične in prodajne pogoje v korist naših strank.

NiceLabel Platinum Partner

Platinum partnerski status je dokaz naše predanosti k razvoju zmožnosti in kompetenc, potrebnih za uvedbo, prodajo in servis rešitev za označevanje NiceLabel.

Špica International

Špica International d.o.o.
Transakcijski račun (NLB): 0292 2001 6092 198
Matična št.: 5293774
Davčna št.: SI13227955
Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana - Črnuče
01 568 08 00
info@spica.com
Kontaktirajte nas