Choose languageLanguage

Avtomatizirajte vnos podatkov za obračun plač

Payroll Integration Framework (PIF) je modul sistema
Time&Space, ki mogoča avtomatski pripravo podatkov za obračun plač in nudi podporo kadrovski službi in računovodstvu.

Modul PIF uporabljajo številna uspešna podjetja

Avtomatična priprava podatkov za obračun plač

Avtomatična priprava podatkov za obračun plač

Modul za obračun plač PIF vključuje številne funkcionalnosti, s katerimi boste hitreje izvedli mesečni obračun. Na voljo so razširitve in poročila, ki dodatno olajšajo pripravo podatkov, spletni klient WebPIF pa omogoča dostop do podatkov v vsakem trenutku. Ker gre pri delu s PIF za avtomatiziran postopek prenosa podatkov na podlagi vnaprej določenih pravil, ki upoštevajo zakonska in interna pravila glede obračuna plač, je končni obračun brez napak.
Razširitve PIF
Osnovno različico PIF lahko nadgradite z dodajanjem različnih razširitev, ki vam omogočijo izvajanje specifičnih izračunov in obračunov ur, izdelavo prilagojenih poročil ter izvažanje podatkov v nestandardne formate ali neposredno v obračunsko bazo. S kombiniranjem različnih razširitev lahko pokrijete vse integracijske zahteve za popolnoma avtomatiziran obračun plač.
Poročila PIF
PIF v osnovi nudi tri predloge poročil: sumarno, podrobno in podrobno z dnevnimi izračuni. Sumarno poročilo je najbolj zgoščeno in prikazuje uporabnike in njihove izračune v mrežnem prikazu. Podrobno poročilo vključuje izračune po uporabnikih – za vsakega uporabnika ena stran. Podrobno poročilo z dnevnimi izračuni pa je razširjeno podrobno poročilo, ki vključuje tudi dnevne podrobnosti o izračunih. 
Spletni klient WebPIF
Poleg klasičnega klienta omogoča PIF tudi uporabo spletnega vmesnika WebPIF, do katerega dostopate preko brskalnika. WebPIF občutno poenostavi namestitev in vzdrževanje rešitve. Zasnovan je tako kot spletni vmesnik Time&Space WebTS, zato boste izdelavo obračunov z WebPIF hitro osvojili.
Prednastavljene formule in formati za različne izračune
Pravila izračunov v PIF delujejo na podlagi zakonskih določil in internih aktov. Ob uvedbi programa v vmesniku nastavite formule in pravila, ki ji program upošteva ob izvedbi obračuna.
Avtomatski odbitek obračuna stroškov prevoza na delo in malice za dneve odsotnosti
PIF na podlagi podatkov, pridobljenih iz Time&Space upošteva, koliko dni v mesecu je bil zaposleni odsoten in v računovodski program posreduje točno število dni z obračunano malico in prevozom
Obračun dopusta in bolniških odsotnosti
Podatki o registraciji v sistemu Time&Space modulu PIF omogočajo, da v računovodski program posreduje točne podatke o dopustu ali bolniških odsotnostih.
Demo okolje

Spoznajte modul za avtomatizacijo obračuna plač v živo!

Modul za obračun plač PIF omogoča hitrejše urejanje podatkov preko neposredne povezave z evidenco delovnega časa v sistemu Time&Space. 

Oglejte si delovanje aplikacije v živo

Oglejte si delovanje aplikacije v živo

V kratkem video posnetku smo prikazali ključne funkcionalnosti modula PIF. Oglejte si, kako se uredi podatke o evidenci delovnega časa, določi nekatera obračunska pravila ter dostopa do poročil za različne vrste poročil.

Zagotovite si brezplačni preizkus aplikacije

Zagotovite si brezplačni preizkus aplikacije

Vabimo vas, da se o delovanju modula PIF prepričate tudi sami. Kliknite na spodnjo povezavo in v povratnem e-sporočilu vam bomo poslali podatke za dostop do demo aplikacije. Če boste imeli dodatna vprašanja, vam bomo z veseljem pomagali.

Kaj lahko v Špici storimo za vas?

Vsaka stranka ima svoje želje in zahteve. Skupaj lahko poiščemo pravo rešitev, s katero boste dosegli svoje cilje - in ne presegli finančnih okvirjev