Choose languageLanguage
Priprava podatkov za plače

Avtomatizirajte pripravo podatkov za obračun plač

Avtomatično zbrani podatki o prisotnosti in odsotnosti na delovnem mestu bistveno pospešijo in poenostavijo obračun plač.  

Kako avtomatizirati pripravo podatkov za hitrejši obračun plač si lahko ogledate v posnetku priljubljenega webinarja.
Hitrejši in natančnejši obračun plač

Hitrejši in natančnejši obračun plač

Avtomatično pripravite podatke o količini in vrednosti plačanih in neplačanih ur, ki so jih sodelavci opravili na delovnem mestu ali pri delu od doma, o nadurah ter času, ki so ga delavci porabili za malico in druge vrste plačil.

Izvozite prilagojeno poročilo, ki ustreza posebnim potrebam vašega podjetja in ga lahko preprosto uvozite v svojo obstoječo rešitev za obračun plač.

Vsako vrsto plačila je mogoče združiti z unikatno oznako, kar omogoča preprost uvoz evidenc delovnega časa v vašo računovodsko programsko opremo in posledično hitrejši obračun plač brez napak.

Dostop do API-ja

Aplikacijski programski vmesnik (API) omogoča, da se različne rešitve, kot so spremljanje časa, preverjanje prisotnosti in računovodska programska oprema, med seboj povezujejo brez dodatnega dela za uporabnika. To pomeni, da se lahko podatki iz aplikacije ŠPICA All Hours kar sami od sebe pojavijo v vaši programski opremi za obračun plač.

Špicine rešitve ponujajo najsodobnejši API, ki omogoča integracijo našega sistema s katerim koli ponudnikom rešitev za obračun plač. 

Če potrebujete pomoč pri pripravi na integracijo z vašim sistemom, se obrnite na ekipo razvijalcev v Špici, ki vam bodo prisluhnili in pomagali razviti rešitve po meri, ki bodo ustrezale vašim zahtevam. Za več informacij nam pišite.

Hranite vse svoje podatke na enem mestu

Hranite vse svoje podatke na enem mestu

Imate možnost dostopati do povzetka plačanih ur, odsotnosti in nadur za poljubno obdobje.

Vse administrativne procese v zvezi z evidencami delovnega časa lahko hranite na enem mestu in tako zmanjšate obseg administrativnega dela vaših vodij, kadrovskih služb, računovodstev in zaposlenih. 

Izvozite evidence delovnega časa za preprostejši in natančnejši obračun plač ter obenem zagotovite skladnost s predpisi.

Testirajte rešitev. Brezplačno 14 dni.

Testiranje rešitve je neobvezujoče in zanj ne potrebujete kreditne kartice, rezervirate pa si lahko tudi termin za brezplačno predstavitev našega tehničnega svetovalca.

10+ integracij

Številne integracije za hiter obračun plač

Niste našli, kar ste iskali?

Spoznajte še ostale funkcionalnosti naše rešitve za registracijo in evidenco delovnega časa.