Choose languageLanguage

Etikete za vse vrste izdelkov.

ETIKETE ZA RAZLIČNE NAMENE

Izbor etiket prilagodite svoji industriji

Ob poplavi različnih etiket, ki so na trgu, sta pri izbiri materiala etiket za označevanje izdelkov ključna dva faktorja: izbor materiala, ki mora biti odporen na vse vplive okolja in izbor ekonomsko najbolj ugodne etikete. S pomočjo 30 let izkušenj s področja označevanja izdelkov in s širokim naborom samolepilnih etiket vam lahko svetujemo pri izbiri optimalnega materiala za vaše potrebe
 Avtomobilska industrija

Naj gre za digitalizacijo proizvodnje ali pa za zahteve naročnika – s širokim naborom različnih materialov lahko trajno ali pa zgolj začasno označimo praktično vse sestavne dele avtomobila.

Preberi več  

Elektronske naprave

Etikete za označevanje vseh vrst komponent elektronskih naprav. Ponujamo rešitve skladne s standardi industrije, ki vas ne bodo pustile na cedilu.

Preberi več 

Železarska industrija

Označevanje izdelkov v industriji jekla in aluminija bistveno poenostavi proizvodnjo in poslovanje. Na voljo so posebne etikete z ekstremno močnim lepilom in etikete, ki zdržijo visoke temperature (tudi nad 1000°C).
Preberi več 

Plastična industrija

Etikete za označevanje vseh vrst plastičnih mas. Z izbiro primernega lepila označimo tudi lahko plastiko z nizko površinsko energijo in celo hrapave plastične podlage.

Preberi več  

Zdravstvo in farmacija

Področje, kjer ni prostora za napake! Označimo lahko vse vrste laboratorijskih vzorcev. Za označevanje zdravil lahko uporabimo varnostne etikete, v ponudbi pa imamo tudi zapestnice za označevanje pacientov s črtno kodo.
Preberi več  

Tekstilna industrija

Za trajno označevanje tekstila se po navadi uporabljajo tekstilne etikete (všivni trakovi) različnih barv, dimenzij in materialov.

Živilstvo in prehrana

Vse etikete, ki so v posrednem stiku s hrano morajo biti skladne z EU predpisi. Ponujamo etikete za deklaracije ali marketinško privlačne pred natisnjene etikete.

Preberi več 

Nalepke v logistiki

Za označevanje logističnih enot (paketov ali palet) se uporablja logistične termo etikete označene po GS1 standardu, ki zagotavlja možnost sledenja in izsledovanja enot preko celotne oskrbovalne verige. 

Naročite brazplačne vzorce etiket

Termični tiskalnik lahko najamete, potiskamo pa tudi vaše etikete

Kako je zasnovan najem termičnega tiskalnika? Zagotovimo vedno delujočo strojno opremo, pravočasno dobavljamo potrošni material, poskrbimo za nemoten proces tiskanja, na koncu meseca pa naredimo obračun na podlagi števila natisnjenih etiket. V primeru, da termalnega tiskalnika ne posedujete, vam lahko mi potiskamo etikete po vaših željah. Pa naj bodo to etikete za osnovna sredstva ali različni enkratni projekti.

Kaj vključuje najem tiskalnikov

Kaj vključuje najem tiskalnikov

Na podlagi vaše predvidene letne porabe etiket, vam pripravimo ponudbo s ceno na posamezno etiketo. Cena vsebuje: najem termičnega tiskalnika, ki ostane v naši lasti, dobavo potrošnega materiala (etikete, riboni), vse redne in izredne servise, stalno telefonsko podporo ter postavitev sistema

Potisk etiket prilagodimo vašim potrebam

Potisk etiket prilagodimo vašim potrebam

Na željo strank lahko etikete tudi prednatisnemo z želeno grafiko oziroma vzorci v različnih barvah. Na prednatisnjeni etiketi lahko ostane prazen prostor, ki ga lahko končni uporabnik zapolni s svojimi dinamičnimi podatki (črtna koda, datum izdelave, rok uporabe...). 

Pogosta vprašanja

Kako pravilno izbrati etiketo?

Ko želite označiti svoj izdelek, lahko izbirate med več kot 40 različnimi materiali etiket, ki jih imamo na voljo. Izbor primernih materialov ni enostaven, saj ima finančne posledice in hkrati vpliva na uporabnost etikete. Da bi vam olajšali izbor etiket smo za vas pripravlil nekaj najpogostejših vprašanj in odgovore nanje. 

Uporabni nasveti in najnovejši trendi

Označevanje izdelkov mora biti izvedeno v skladu s standardi dotične industrije in s čim manjšimi stroški. Napačen izbor vodi v zamude v izdobavah in vzrokuje številnim napakam. Prihranite si marsikatero uro in sredstva in se seznanite z našimi uporabnimi nasveti ali nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo svetovali.

RFID »pametne« etikete

Osnovni element pravega RFID sistema je pravilna označitev predmetov s primernimi RFID oznakami. Na voljo so standardne papirne nalepke različnih dimenzij in posebne RFID nalepke za lepljenje na kovinske podlage. V ponudbi imamo tudi posebej robustne plastične RFID značke za trajnejše označevanje vozičkov, kontejnerjev, vozil ali celo tekstilnih oblačil (uniforme, brisače, rjuhe).