NE SPREGLEJTE  •  🚀S Pravilnikom o delovnem času ukrojite delovni čas zaposlenih po svojih potrebah. >> Spoznajte Pravilnik   
Choose languageLanguage

Pridruži se Špičakinjam in Špičakom!

Sproščena ekipa polna znanja, neprestane inovacije in skrb za zaposlene na prvem mestu so le nekateri razlogi zakaj bi se nam pridružil! 

30+
držav, kjer uporabljajo naše rešitve
100+
zaposlenih
30+
let uspešnega poslovanja
1.000.000+
aktivnih uporabnikov naših rešitev

Dobrodošli v Špici!

V poslu, tako kot v športu, moramo biti agilni, učinkoviti in vztrajni. V video prispevku si oglejte, kako z razvojem lastnih rešitev stremimo k povečanju agilnosti in učinkovitosti poslovanja naših strank ter jim tako olajšamo pot v uspešno prihodnost.

Katere lastnosti odlikujejo Špičakinje in Špičake?

V Špici živimo prebojnost, ki je po našem mnenju ključ do dolgoletnega uspeha.
Če bi morali opisati naše Špičake in Špičakinje s štirimi lastnosti bi te bile:
Najboljši skupaj
spodbujamo ekipni duh in sodelovanje sodelavcev
Presegamo meje
doseganje in preseganje ciljev je zapisano v našem DNK
V slogi z novostmi
neprestano strmimo k novostim, biti še boljši, odkrivati nove stvari
Agilno usmerjeni
glede na to, da se naš prostor neprestano spreminja, smo Špičaki zelo prilagodljivi

Zmagovalci Zlate niti 2020 in 2021

Špica je že drugo leto zapored dobila priznanje za najboljšega zaposlovalca v kategoriji srednje velikih podjetij po Dnevnikovem izboru Zlate niti. Leta 2020 nam je nam je uspel preboj na zlati vrh. V 2021 pa smo ponovno prejeli najvišjo nagrado in tako ostali na vrhu.

Zasluge za uspeh gre iskati v močni pripadnosti in kulturi Špice, ki jo zaznamuje prepletanje medsebojnega spoštovanja in sodelovanja med zaposlenimi in agilna usmerjenost v stalne poslovne in tehnološke izboljšave ter razvoj ključnega kapitala v Špici – nas, Špičakov in Špičakinj.

Kaj so o življenju na Špici povedali Špičaki?

Emanuel

Vodenje projektov in implementacija

V Špici se dobro počutim saj je delovnik fleksibilen, delo pa zanimivo in polno novih priložnosti tako za poslovno kot osebno rast.
Imamo dobro in sposobno ekipo z katero smo pripravljeni na vse izzive ter dobre produkte, ki nam omogočijo dobro sodelovanje z strankami.

Tina

Računovodstvo in nabava


Biti Špičak je špica – neskončne možnosti osebne in poslovne rasti, sproščeno delovno okolje in fleksibilen delovnik, ki omogoča lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja.

Miha

Produktni vodja rešitve
My Hours


V zadnjih letih sem izredno napredoval, saj je v Špici vedno kaj novega za »stuhtat«. Vsak dan se zbudim z veseljem, da bom reševal probleme po svojih najboljših močeh in me pri tem ne bo ovirala politika podjetja. Poleg tega v družbi Špičakov in Špičakinj nikoli ni dolgčas 🙂

Nejc

Samostojni razvojni inženir
HW rešitev


Prava ekipa, sproščeno vzdušje, veliko smeha. Poleg tega pa veliko znanja in izkušenj ter pripravljenosti deliti oboje. Tu so še pristna skrb za zaposlene in trud po ohranjanju dobrega razpoloženja ter znatna prilagodljivost v zasledovanju tega cilja. Omeniti velja tudi predanost podjetju s strani vodstva, kar, poleg uveljavljenosti Špice, daje še dodaten občutek varnosti in smisla.

Zaposlitev

Prosta delovna mesta

Ste začutili našo energijo? Če tudi vi radi hodite po robu, odkrivate nove svetove in vas navdušujejo nove tehnologije, ste iz pravega testa za družbo Špičakov.

Vabimo vas v kreativno in ustvarjalno okolje, ki nudi obilo možnosti za preboj v poslovnem svetu in priložnosti za delo v mednarodnem okolju. Pišite nam in se nam predstavite, tudi če nimamo formalno objavljenih novih delovnih mest. 

<p>Skrb za zaposlene nam je zares na prvem mestu:</p>

Skrb za zaposlene nam je zares na prvem mestu:

  • Sodobno delovno okolje, prilagojeno najnovejšim trendom (dvižne mize, ergonomski stoli, odprte pisarne)
  • Delo z najnovejšimi tehnologijami in koncepti razvoja
  • Konkurenčni paket, mesečno nagrajevanje uspešnosti in udeležbo pri dobičku podjetja
  • Fleksibilen delovni čas in možnost dela od doma
  • Poskrbimo, da imate pri delu od doma vsa potrebna »orodja in orožja«
  • Razvoj zaposlenih nam je ena iz med ključnih prioritet
  • Za zdravje zaposlenih skrbimo z aktivnimi odmori med delovnikom in z različnimi športnimi članstvi ter aktivnostmi izven delovnika

Proces iskanja novih Špičakov in Špičakinj

Vsako prejeto prijavo na prosto delovno mesto kot tudi ponudbo za delo skrbno pregledamo in preverimo, ali vaša karierna pot in cilji sovpadajo z našimi. Pri tem je ključna vaša osebnost, delovne izkušnje, znanja in kompetence ter pretekli dosežki.

Poseben pomen pa dajemo motivacij, zakaj se želite pridružiti naši ekipi. Ker želimo, da kot kandidat dobite vse potrebne odgovore z vseh ključnih strani, v postopku spoznavanja in selekcije sodeluje velik del vaše bodoče ekipe. 

Korak 1
Telefonski intervju
Prvi intervju z vodjo razvoja zaposlenih traja 30 minut. Namenjen je predstavitvi vaših izkušenj, znanj in ostalih pomembnih informacij, hkrati pa tekom pogovora dobite vse potrebne informacije o podjetju in delovnem mestu.
Korak 2
Profesionalni intervju
V tem koraku se spoznate z vašim bodočim vodjo ter mu še bolj podrobno predstavite vaše dosedanje uspehe in vaše karierne cilje. 
Korak 3
Naloga s področja dela
Namen naloge je ugotoviti, na kakšen način se lotite različnih izzivov na vašem delovnem področju.
Korak 4
Zaključni intervju s sodelavci in vodstvom podjetja
Na ta način dobite 3D sliko o Špici kar se tiče naših vrednot, načina dela ter naših kratkoročnih in dolgoročnih ciljev. To je tudi odlična priložnost, da odgovorimo na še vsa nezastavljena vprašanja. 
Iščemo nove talente!

Postani del Špice in si začrtaj novo poglavje prebojnosti v svoji karieri!

V Špici nenehno iščemo talente, ki bi našim projektom lahko dali dodaten zagon. Če ste željni učenja in želite rasti skupaj z nami, izpolnite obrazec in obvestili vas bomo, ko se bodo odprle nove priložnosti.