Choose languageLanguage

Upravljanje delovnega časa osebja

Vodenje hotelskega osebja je svojevrsten izziv. Izmensko delo, nihanja v prisotnosti in odsotnosti zaposlenih ter kompleksnost potreb otežujejo načrtovanje urnikov. Poleg tega morajo vodje hotelov zagotoviti delovni čas v skladu z delovno zakonodajo, da se izognejo morebitnim pravnim težavam. Špica ima rešitev, ki je bila razvita prav za takšne izzive.

Izvedite več

Rešitev za planiranje dela

Glede na vedno večji pritisk konkurence v hotelirstvu, postaja učinkovito razporejanje urnikov osebja ključnega pomena za uspeh. Rešitev Dynamic Scheduling ni samo programsko orodje, ampak prilagojena rešitev, ki vam pomaga pripravljati razporede dela in urnike na učinkovit način.

Preprosta izdelava in pregledovanje razporeda dela
Skladnost z zakonskimi določili in uredbo GDPR
Optimizira nadure in zmanjša stroške dela
Hiter vnos sprememb in nadomeščanj

Nastavitev in delovanje rešitve

Prednastavite vaše rutinske urnike ter norme dela. Potrdite zakonske omejitve in interna pravila o delovnem času. Ob pripravi razporedov dela vas sistem samodejno opozori, če vaš razpored ni v skladu s pravili, ki se jih nastavili. To zagotavlja pravično obravnavo vseh zaposlenih in zaščito njihovih pravic. Poleg tega pa je na voljo še mnogo drugih funkcionalnosti, o katerih si lahko več preberete preko spodnje povezave.

Preprosta uvedba

Preprosta uvedba

Uvedba programa Dynamic Scheduling je preprosta in zahteva le nekaj korakov. Na delavnici se podrobno določi parametre in nastavitve sistema, kar zagotavlja, da bo sistem popolnoma usklajen z vašim poslovnim modelom. Nastavitve in implementacijo rešitve izvedemo ob prisotnosti naročnika in ekipe planerjev, ki bo rešitev uporabljala pri svojem vsakodnevnem delu.

Kaj lahko naredimo za vas? 🚀

Spoznajte kako lahko Špicine rešitve za hotelirstvo izboljšajo zadovoljstvo vaših gostov in motivirajo vaše zaposlene.

Pustite nam vaš kontakt in poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Izpolnite obrazec