NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "TOP 3 trendi v intralogistiki", 23.4.24 od 9.00 - 09.30 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage

Sefi in minibari

Inteligentni sefi omogočajo gostom varno shranjevanje dragocenosti in zagotavljajo brezskrbno bivanje. Absorpcijska tehnologija minibarov, ki skrbi za tiho delovanje in nizko porabo energije, omogoča gostom dostop do ohlajenih pijač brez motečih zvokov.

Izvedite več
Elsafe Sentinel II

Elsafe Sentinel II

Sef, ki ustreza najvišjim varnostnim standardom. Revolucionarne lastnosti protivlomnega sistema zaklepanja in konstrukcijski materiali poskrbijo za kar največjo vzdržljivost, funkcionalen in sodoben dizajn pa zagotavlja, da se bo sef prilegal v vsak prostor. Osvetljena tipkovnica in zaslon LED z jasno vidnimi števkami olajšata uporabo.

Smartbox NG

Smartbox NG

Protivlomni sef jeklene konstrukcije zagotavlja visoko raven varnosti po sprejemljivi ceni. Zaradi velikega zaslona LED in osvetljenih gumbov je preprost in pregleden za uporabo. Na voljo je v štirih modelih: Laptop, Top Open, Wall in Drawer. Ima vgrajeno baterijsko napajanje, možnost preverjanja stanja baterije in opozorila o prazni bateriji.

Pamibar

Pamibar

Pamibar ponuja širok izbor modelov minibarov z najnovejšo tehnologijo hlajenja in največjo varnostjo. Zaradi kakovostnih materialov, tihega delovanja in elegantnega dizajna so popolni dodatki za vsako hotelsko sobo. Poleg tega imajo manjši vpliv na okolje zaradi nizke porabe energije, plastičnih delov, ki jih je mogoče reciklirati, in neuporabe freonov za hlajenje.

Kaj lahko naredimo za vas? 🚀

Spoznajte kako lahko Špicine rešitve za hotelirstvo izboljšajo zadovoljstvo vaših gostov in motivirajo vaše zaposlene.

Pustite nam vaš kontakt in poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Izpolnite obrazec