Choose languageLanguage
KONTROLA PRISTOPA

Vaša vrata so pravkar postala pametnejša

V obrazec vpišite nekaj osnovnih podatkov - število vrat, št. uporabnikov mobilne aplikacije itd. - in v povratnem e-sporočilu vam bomo poslali vašo ponudbo.

Več kot 1.000.000 oseb dnevno uporablja Špicine rešitve za kontrolo pristopa

Za pametne telefone
Funkcionalnosti

Za pametne telefone

Kartice postopoma nadomeščajo mobilni telefoni. Storitev Door Cloud je zasnovana kot združljiva rešitev za brezhiben prehod na mobilne telefone. Z njo lahko dostop hkrati omogočite prek mobilnega telefona in kartice. Lahko pa se odločite le za dostop prek mobilnega telefona brez kartic. Nadzorujte dostop do vrat brez čitalnikov in to od kjer koli.

OPREMA

Krmilniki

Krmilnike Zone Access je podjetje Špica zasnovalo posebej za komunikacijo v oblaku, da bi zagotovilo varno in zanesljivo upravljanje prek interneta. V primeru, ko internetna povezava ni na voljo, nemoteno delovanje omogočajo številne funkcije brez povezave.

Zone Spot je dvojni krmilnik vrat z vgrajenim V/I za 2 čitalnika kartic, 4 ključavnice na vratih in 4 večnamenske vhode. V primerih, ko je strukturirano povezovanje primernejše, lahko uporabite zvezdišče Zone Wing in satelitske V/I enote Zone Door.

Združljivost s številnimi ključavnicami
FUNKCIONALNOSTI

Združljivost s številnimi ključavnicami

Nadzor dostopa Door Cloud deluje s standardnimi električnimi ključavnicami in ne zahteva posebne »pametne ključavnice«. Uporabite lahko katerokoli ključavnico, ki jo je mogoče krmiliti z električnim impulzom, zato je združljiva s splošnimi odpirali za vrata, magloki, številnimi pregradami, rampami, vrati idr. Številne prednosti prinaša zlasti možnost uporabe odpiral za vrata namesto česa drugega, nameščenega na vratih, na primer:

  • odpirala za vrata so na voljo v kateri koli lokalni specializirani trgovini po relativno ugodni ceni,
  • so znana in se pogosto uporabljajo za odpiranje vrat prek domofonov,
  • združiti jih je mogoče z obstoječimi ključavnicami vrat in jih uporabljati hkrati z njimi,
  • zaklepni mehanizem je vgrajen v okvir vrat, tako da je namestitev stacionarna in bolj zanesljiva,
  • nadzor nad vrati je hkrati mogoč prek domofona in drugih sistemov za odpiranje vrat,
  • žični nadzor zaklepanja je stabilnejša in zanesljivejša rešitev od povezav Wi-Fi in Bluetooth,
  • z žičnim napajanjem boste pozabili na težave, povezane s praznimi baterijami.

Res rabite kartice in čitalce?
Oprema

Res rabite kartice in čitalce?

Zaradi naprednih spletnih funkcij in funkcij brez povezave storitve Door Cloud čitalniki kartic niso več potrebni pri nekaterih ali celo vseh dostopnih točkah. Uporabnik se namesto s karticami identificira z mobilnim telefonom.

Mobilna aplikacija Door Cloud in krmilnik vrat običajno med seboj komunicirata prek spleta. Če se prekine povezava med njima, sistem samodejno preklopi na komunikacijo prek Bluetootha – brez potrebe po posebnih čitalnikih.

Dostop brez čitalnikov lahko uporabljate skupaj s čitalniki in karticami na poljubnih vratih, za poljubnega uporabnika in to kadar koli.

Potem jih obdržite!
OPREMA

Potem jih obdržite!

Door Cloud podpira kartice in pametne telefone na vseh vratih. Mifare, iClass, NFC in drugi priljubljeni formati RFID so podprti s povezavo HID ali z združljivimi čitalniki. Podprti so klasični Wiegand, DataClock in naprednejši standardi povezave OSDP. Uporabljajo se lahko tudi biometrični čitalniki, ki posnemajo standardne čitalniške vmesnike.

Podprti so tudi najnovejši čitalniki HID Mobile Access, ki ponujajo še eno možnost zamenjave kartic s pametnimi telefoni.

Povezava za odklepanje vrat
FUNKCIONALNOSTI

Povezava za odklepanje vrat

Uporabniki storitve Door Cloud lahko drugim osebam omogočijo dostop tako, da jim pošljejo povezavo za odklepanje vrat. Ker je povezava za odklepanje vrat običajna spletna povezava, zanjo ne potrebujemo aplikacije, zato lahko vsi, ki imajo pametni telefon in internetno povezavo, do nje dostopajo neposredno iz brskalnika. Ne potrebujete nobene aplikacije ali registracije, zato je izjemno uporabna v situacijah, kot so najem stanovanja, povabilo gostov ali usmerjanje obiskovalcev.

Brezžične ključavnice
oprema

Brezžične ključavnice

Door Cloud lahko uporabljate s splošnimi odpirali za vrata, z drugimi žičnimi električnimi ključavnicami ali pa z brezžičnimi ključavnicami Aperio podjetja Assa Abloy. Ključavnice Aperio lahko odprete s karticami ali z mobilnim telefonom prek mobilne aplikacije Door Cloud. Ključavnice Aperio in vrata se lahko prosto kombinirajo.

Brezžična vozlišča Aperio so povezana prek krmilnika Zone Wing, kar zagotavlja neprekinjeno delovanje v primeru izpada internetne povezave.

Strojna oprema in številne integracije za brezhibno delovanje kontrole pristopa

Za kompleksnejše projekte s področja kontrole pristopa vam je na voljo vsa potrebna strojna oprema in napredne integracija z vodilnim svetovnim proizvajalci kot na primer: Assa Abloy / Aperio, Idemia, Milestone in ostalimi.

Električne ključavnice

Storitev Door Cloud normalno deluje s standardnimi električnimi ključavnicami - pametnejše ključavnice niso potrebne. Katerakoli ključavnica, ki jo je mogoče upravljati z električnim signalom je primerna za Door Cloud.

Čitalci

Konkurenčna prednost storitve Door Cloud je možnost integracije s širokim naborom različnih čitalcev oziroma blagovnih znamk.

Družina krmilnikov Zone Access

Inteligentni krmilniki Zone Access so popolnoma prilagojeni programski opremi Time&Space in predstavljajo ugodno rešitev kontrole pristopa v vseh situacijah, ne glede na število in razporeditev vrat v sistemu.

Družina krmilnikov Zone Access

Prenesite brošuro
implementacije kontrole pristopa v oblaku

Izkušnje naših strank

Andrej Gorenc Tehnični vodja za implementacijo IT rešitev v Adriatic regiji pri Renault Nissan Slovenija d.o.o..
»Vsi smo že kdaj pozabili s sabo vzeti identifikacijsko kartico, ki je potrebna za dostop do prostorov. Pametni telefon pa imamo po drugi strani vedno pri sebi, zato je Door Cloud logičen korak razvoja rešitev za kontrolo pristopa.« Andrej Gorenc
Tehnični vodja za implementacijo IT rešitev v Adriatic regiji pri Renault Nissan Slovenija d.o.o..
200
Zaposlenih
2002
Ustanovitev
9
kartic/zaposleni

Izračunajte si višino investicije

Za pridobitev okvirne ocene investicije v strojno opreme, ki jo potrebujete za vzpostavitev sistema kontrole pristopa v oblaku, potrebujemo nekaj osnovnih podatkov. Vse zahtevane manjkajoče podatke vpišite v obrazec in okvirno oceno vam bomo poslali preko e-sporočila