NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "TOP 3 trendi v intralogistiki", 23.4.24 od 9.00 - 09.30 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Označevanje izdelkov

Samo ustrezno označeni izdelki pridejo do stranke

Z naprednimi rešitvami za označevanje izdelkov transformirajte svoj sistem oblikovanja, upravljanja in tiskanja etiket in tako poskrbite, da bo ustrezna etiketa ob pravem času na pravem izdelku. 

Naročite se na posvet
Naše stranke

Zaupajo nam številna podjetja

Funkcionalnosti

Vse kar potrebujete za označevanje izdelkov

Rešitev Nice Label vključuje program za oblikovanje etiket, dokumentni sistem za etikete, orodje za izdelavo tiskarskih aplikacij ter sisteme za tiskanje in organizacijo sprememb

Oblikovanje nalepk z orodjem NiceLabel Designer 

Uporabniku prijazen vmesnik je narejen po vzoru MS Word, zato dodatno izobraževanje ni potrebno

Tiskanje nalepk z NiceLabel Powerforms in Automation

Nalepke lahko tiskate ročno iz spletne aplikacije ali tiskanje povežete z vašim poslovnim sistemom in ga avtomatizirate

Upravljanje označevanja z NiceLabel Control Center

Je platforma za upravljanje etiket. Omogoča centralizirano oblikovanje etiket, zagotavlja sledljivost ter nadzor priprave in tiskanja etiket ter podpira procese potrjevanja.

Specializirana oprema 

Oprema, ki se uporablja za označevanje in sledenje artiklov, mora biti prilagojena proizvodnim in skladiščnim okoljem in ne sme ovirati procesa dela.

Potrošni material 

Pri nas lahko naročite kvaliteten potrošni material za tiskalnike nalepk. Skrbimo za stalno kakovost in hitre dobave potrošnih materialov. Etiket nikoli ne zmanjka.

Se bliža projekt "označevanja izdelkov"

Razmišljate o projektu osvežitve ali vzpostavitve sistema za označevanje? Odlično! Rezervirajte si termin za video posvet na katerem bomo poskusili odgovoriti na vaša vprašanja in pridobiti informacije za pripravo ponudbe.

možnost namestitve

Pri vas ali v oblaku. Izberite sami!

Rešitev NiceLabel Cloud v oblaku omogoča več najemnikov in gostuje v oblaku Microsoft Azure. Je vnaprej pripravljena na delovanje in ne zahteva vaše IT-infrastrukture ali tehnične podpore. Lahko pa rešitev namestite tudi v vaše IT-okolje

Rešitev NiceLabel Cloud je voljo v treh različicah, ki so namenjene različno velikim podjetjem. Razlikujejo se v načinu ravnanja z dokumenti, povezljivosti z drugimi poslovnimi sistemi in v tipu podpore.

NiceLabel Enterprise in Pro namestimo na vaši IT infrastrukturi. Različici se razlikujeta v povezljivosti z drugimi poslovnimi sistemi in v načinu ravnanja z dokumenti. 

Z napredno opremo do optimalnih rezultatov

Oprema, ki se uporablja za označevanje in sledenje artiklov, naj bo prilagojena proizvodnim in skladiščnim okoljem - varna in priročna. Samo s takšno opremo boste svojim sodelavcem omogočili učinkovito delo. Sodelujemo z vodilnimi proizvajalci opreme Datamax in Zebra.

Čitalniki

Cenovno dostopni in preprosti za uporabo

Mobilni terminali

Z operacijskim sistemom Android, robustno zasnovo in zaslonom na dotik

Industrijski tiskalniki

Številne funkcije, preprosta uporaba, velik iztržek

Potrošni material

Za vse vrste tiskalnikov iz naše ponudbe nudimo dobavo potrošnega materiala: nalepke in trakove
Uspešno izvedeni projekti

Izkušnje naših strank

Primož Ulčar Vodja projekta
»Z rešitvijo NiceLabel smo želeli naše deklaracije uskladiti z novo uredbo, ki je med drugim določala odebelitev alergenov in minimalno velikost pisave. Danes se lahko pohvalimo z učinkovitim sistemom za pripravo deklaracij.« Primož Ulčar
Vodja projekta
Preberite študijo primera
30.000
etiket pred spremembo
60.000
datotek v uporabi
10 +
etiket po spremebu
Daniela Kralj Vodja službe za oskrbo s perilom
"Projekt upravljanja z delovnimi oblačili označujem za uspešnega! Uvedli smo sistem sledenja vseh premikov vsakega kosa obleke in potrdili svoje predpostavke o prihrankih." Daniela Kralj
Vodja službe za oskrbo s perilom
80.000
Kosov oblačil
17
Razdeljevalnic perila
7.500
Zaposlenih
brezplačni posvet
brezplačni posvet

Naročite se na posvet

Rezervirajte si čas z našim svetovalcem, ki vam bo svetoval, kako se lotiti projekta digitalizacije procesa označevanje, koliko vas bo stalo in kaj vse potrebujete za optimalnoi zvedbo projekta.

  • Predstavitev rešitve NiceLabel v živo
  • Brezplačni nasveti ukrojeni po vaših potrebah
  • Pogovor o načinu izvedbe popisa osnovnih sredstev