Choose languageLanguage

Potni nalogi tudi na mobilniku

Modul Potni nalogi poskrbi za sodobno vodenje potnih nalogov in omogoča številne tehnološke prednosti, kot so spletno potrjevanje, sprotno dodajanje stroškov, arhiviranje in sinhronizacijo z evidenco delovnega časa ter zakonsko poročanje. S potnimi nalogi lahko upravljate tudi preko mobilnika.

Sodelujemo s številnimi uspešnimi podjetji

Hiter in preprost vnos potnega naloga
Funkcionalnosti

Hiter in preprost vnos potnega naloga

Modul Potni nalogi je zasnovan tako, da predvideva vse
scenarije različnih službenih poti ter upošteva zakonska
določila in omejitve. Napredne funkcionalnosti omogočajo
enostavno upravljanje potnih nalogov tako za vlagatelje in
potrjevalce kot tudi za računovodstvo.
Kilometrina in dnevnice
Zavihek omogoča opredelitev tipa prevoznega sredstva, relacijo potovanja in natančno opredelitev časa na poti. Aplikacija sama izračuna kilometre in kilometrino ter polne in znižane dnevnice.
Vsa dokazila na enem mestu
Po izvedeni službeni poti lahko zaposleni v aplikacijo naloži dokazila o stroških v formatu .jpg, .png, .doc, .pdf ali .xls. Potnemu nalogu lahko priloži poročilo in že v realnem času vnaša stroške na poti. 
Plačilo akontacije
Za lažjo in brezskrbno izvedbo službene poti lahko podjetje zaposlenemu nakaže določeno vsoto. Zavihek Akontacija omogoča evidenco morebitnih nakazil znotraj enega potnega naloga.
Natančen obračun
Po potrditvi s strani nadrejenega se potni nalog vrne k zaposlenemu, ki vidi specifikacijo izplačila, ki bo izvedeno v okviru tega potnega naloga. Potni nalog lahko natisne ali elektronsko pošlje v finančno službo. 
Povezovanje v sistem Time&Space
Integracija z modulom za upravljanje odsotnosti (Approval Workflow) podjetju omogoča, da na enem mestu upravlja z vsemi odsotnostmi. Evidenca je tako popolna, procesi pa hitri in enostavni. Integracija z modulom za obračun plač (PIF) pa zagotavlja natančna izplačila brez administrativnega dela. 
Demo okolje

Spoznajte Potne naloge v živo!

Modul Potni nalogi je prepoznan po enostavnem in intuitivnem uporabniškem vmesniku. Oglejte si, kako preprosto je vnesti stroške, dodati priloge ali poročati z obrazcem REK-1.

Zagotovite si brezplačni preizkus Potnih nalogov

Zagotovite si brezplačni preizkus Potnih nalogov

Vabimo vas, da se o delovanju aplikacije Potni nalogi prepričate tudi sami. Kliknite na spodnjo povezavo in v povratnem e-sporočilu vam bomo poslali podatke za dostop do demo aplikacije. Če boste imeli dodatna vprašanja, vam bomo z veseljem odgovorili.

Oglejte si delovanje Potnih nalogov v živo

Oglejte si delovanje Potnih nalogov v živo

V kratkem videu posnetku smo prikazali ključne funcionalnosti aplikacije Potni nalogi. Oglejte si, kako preprosto je odpreti nov potni nalog, spoznajte procese potrjevanja ter kako se pripravi REK poročilo in temeljnico.

Kaj pravijo drugi?

"Proces priprave potnih nalogov se je pohitril, saj sedaj vsak zaposleni sam vnaša podatke, prej pa je to delala ena oseba, ki je za vnos porabila več časa."

Jerneja Stiplovšek

Kadrovska služba / Pravne zadeve

“Pri prejšnjem sistemu nismo imeli možnosti elektronskega potrjevanja. Prednost pri potnih nalogih Špica je, da zaposleni sam vnese potni nalog in ga pošlje v potrditev. S skupnimi močmi smo kar dobro uredili modul.”

Martina Prezelj

Knjigovodkinja za obračun plač

Kaj lahko v Špici storimo za vas?

Vsaka stranka ima svoje želje in zahteve. Skupaj lahko poiščemo pravo rešitev, s katero boste dosegli svoje cilje - in ne presegli finančnih okvirjev