Choose languageLanguage

Upravljanje energije in avtomatizacija

V današnjem dinamičnem okolju se hotelska panoga nenehno razvija, da bi zadovoljila vse večje zahteve gostov in okolja. V tem kontekstu ima energetsko upravljanje ključno vlogo pri preoblikovanju hotelov v trajnostne in učinkovite prostore, hkrati pa gostom zagotavlja visoko raven udobja.

Izvedite več
Celovit sistem za upravljanje energije

Celovit sistem za upravljanje energije

Interel EMS je namenjen popolnemu upravljanju energije ter storitev v sobah. Klimatizacija in osvetlitev se samodejno prilagajata glede na prisotnost gosta, s čimer lahko dosežemo do 35-odstotni prihranek. Hkrati pa ima gost na voljo moderne sobne panele, kjer si lahko sam ureja udobje kot mu najbolj ustreza.

Zadovoljstvo na vseh ravneh

Zadovoljstvo na vseh ravneh

S kombinacijo senzorjev prisotnosti in možnostjo povezovanja s hotelskimi ključavnicami lahko zanesljivo ugotovimo ali je gost prisoten v sobi ali ne. Intuitivno oblikovane ikone na nadzorni plošči omogočajo uporabniku priročno nastavitev udobja po svoji meri. Rezultat so zadovoljni gostje, zadovoljen hotelir in osebje.

Enostavna namestitev v objekt

Enostavna namestitev v objekt

Poleg enostavne namestitve v novozgrajene objekte lahko sistem enostavno postavimo tudi v že zgrajene ali pa zamenjamo obstoječe sisteme upravljanja energije. Delovanje prek omrežja WiFi in možnost povezovanja z drugimi pametnimi napravami prek protokola ZigBee omogoča preprosto in finančno optimalno namestitev. Uporaba obstoječe WiFi infrastrukture in univerzalnih ohišij zagotavlja popolno rešitev tako v primeru nove naložbe kot tudi nadgradnje.

Široka povezljivost

Široka povezljivost

EMS vključuje številne brezžične in žične možnosti povezovanja s hotelskimi sistemi. Poleg hotelskih ključavnic, okenskih kontaktov in drugih predmetov v hotelski sobi je mogoče EMS povezati tudi s številnimi storitvami in programsko opremo. Vmesnik do skoraj vseh svetovno znanih sistemov Property Management zagotavlja informacijo v katerem terminu je soba oddana. Izven obdobja zasedenosti sistem samodejno zniža temperaturo na primeren nivo.

Celovit sistem za upravljanje sobe

Celovit sistem za upravljanje sobe

Interel GRMS omogoča popolno avtomatizacijo hotelske sobe s širokim naborom funkcionalnosti in edinstveno izkušnjo gosta. Uporabniški vmesnik na nadzornih panelih je popolnoma prilagodljiv in intuitiven za uporabo. Na vseh ravneh interakcije je poskrbljeno za najvišji nivo počutja.

Dosežite najvišji standard storitev

Dosežite najvišji standard storitev

Avtomatizacijski sistem vključuje nadzorne panele, stikala, senzorje in termostat, ki upravljajo s klimatizacijo in osvetlitvijo, zagotavljajo pa tudi številne druge storitve. To ni le ena od univerzalnih rešitev za avtomatizacijo hotelskih sob, temveč okolje, ki ponuja možnosti oblikovanja optimalne konfiguracije ob upoštevanju operativnih procesov, tehnoloških zahtev ter izkušenj in pričakovanj gostov.

Prilagodite funkcionalnosti in dizajn

Prilagodite funkcionalnosti in dizajn

Interel GRMS poleg funkcionalnosti izstopa tudi v dizajnu. Nadzorne plošče in termostate iz stekla lahko z izbiro barv, ikon, besedila in pisav popolnoma prilagodimo notranjosti prostorov.

Hotel stvari (Hotel of Things)

Hotel stvari (Hotel of Things)

GRMS preko connectBsmart povezuje različne sisteme in naprave za optimizacijo operativne učinkovitosti in izboljšanje izkušnje gostov. Nekateri primeri uporabe so upravljanje funkcij GRMS preko mobilne aplikacije, spremljanje osebja in osnovnih sredstev, pošiljanje obvestil, pomoč gostom pri premikih po hotelu in številne druge.

Kaj lahko naredimo za vas? 🚀

Spoznajte kako lahko Špicine rešitve za hotelirstvo izboljšajo zadovoljstvo vaših gostov in motivirajo vaše zaposlene.

Pustite nam vaš kontakt in poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Vnesite kontaktne podatke