Choose languageLanguage

Registratorji delovnega časa

S svojo izjemno kompaktnostjo in čisto oblikovno zasnovo predstavljajo registratorji delovnega časa Zone Touch enostaven, eleganten in cenovno ugoden uporabniški vmesnik za registracijo prisotnosti na delovnem mestu.

Delovne ure beležimo v nekaterih največjih slovenskih podjetjih

Registrator delovnega časa Zone Touch
kompaktna različica za standardne aplikacije

Registrator delovnega časa Zone Touch

Registracijski terminal Zone Touch z Linux OS omogoča nastavitev registrirnih dogodkov glede na potrebe. Podpira večino RFID kartičnih tehnologij, HID Mobile Access™ pa omogoča uporabo mobilnega telefona namesto kartic. Podprto delovanje s programsko opremo Time&Space in All Hours. Avtonomno deluje tudi v primeru izpada povezave, saj samodejno preklaplja med načinoma s povezavo in brez nje.
Registrator delovnega časa Zone Touch FP
Biometrična različica

Registrator delovnega časa Zone Touch FP

Biometrični registrator delovnega časa, ki omogoča registracijo s prstnim odtisom ima vse funkcionalnosti standardne različice. Vgrajen visoko kvaliteten čitalnik prstnih odtisov proizvajalca Morpho. Zaradi stopnje zaščite IP65 je primeren tudi za zunanjo uporabo. Podpira možnost hranjenja prstnega odtisa na kartici.
Registrator delovnega časa Zone Touch KB
Industrijska različica s štirimi tipkami

Registrator delovnega časa Zone Touch KB

Odpornejša različica registracijskega terminala s štirimi mehanskimi tipkami podpira večino sodobnih RFID kartičnih tehnologij kot tudi starejše kartične tehnologije. Primeren je za industrijska okolja, kjer zaposleni uporabljajo rokavice. Stopnja zaščite IP65 pa omogoča tudi zunanjo uporabo.
PRENOSNI REGISTRACIJSKI TERMINAL ZA MANJŠE ALI ZAČASNE LOKACIJE

Registrator delovnega časa Android Time Terminal

Špica ATT (Android Time Terminal) je aplikacija za pametne telefone, ki spremeni vsako Android napravo z NFC čitalnikom v terminal za registriranje delovnega časa.
lasten razvoj, proizvodnja in servis registratorjev Zone Touch
največ prodanih registratorjev v Adriatik regiji
prejemniki nagrade za inovativnost
doživljenska garancija na registratorje Zone Touch ob podpisu vzdrževalne pogodbe

Izbor registratorja prilagodite svojim potrebam

Zmogljivi registratorji delovnega časa družine Zone Touch imajo kar nekaj skupnih lastnosti, po nekaterih pa se ključno razlikujejo. V spodnji tabeli preverite, kateri najbolj ustreza vašim potrebam.

Izbor registratorja prilagodite svojim potrebam

Kaj lahko v Špici storimo za vas?

Vsaka stranka ima svoje želje in zahteve. Skupaj lahko poiščemo pravo rešitev, s katero boste dosegli svoje cilje - in ne presegli finančnih okvirjev