NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "TOP 3 trendi v intralogistiki", 23.4.24 od 9.00 - 09.30 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage

Rešitve za hotelirstvo

Zagotovite si pametne in energetsko učinkovite rešitve, ki ustvarjajo prijetno in nepozabno bivanje za goste in hkrati izboljšujejo delovne pogoje za zaposlene. 

KONTAKTIRAJTE NAS

Prihranek energije brez kompromisov

Inteligentni Wi-Fi termostat, ki je veliko več kot samo to. Preko vgrajenih senzorjev učinkovito upravlja s klimatizacijo in osvetlitvijo sobe ter tako poskrbi za znaten prihranek energije in dobro počutje gostov. Zaznava prisotnosti gostov in povezljivost s seznorji so del njegovih številnih možnosti.

Več udobja za goste

Sistem za avtomatizacijo hotelskih sob omogoča najvišji standard storitve in edinstveno izkušnjo gosta ob učinkovitem upravljanju energije.

Upravljanje delovnega časa osebja

Vodenje hotelskega osebja je svojevrsten izziv. Izmensko delo, nihanja v prisotnosti in odsotnosti zaposlenih ter kompleksnost potreb otežujejo načrtovanje urnikov. Poleg tega morajo vodje hotelov zagotoviti delovni čas v skladu z delovno zakonodajo, da se izognejo morebitnim pravnim težavam. Špica ima rešitev, ki je bila razvita prav za takšne izzive.

Hotelska oprema

Kakovostna hotelska oprema ni le estetski dodatek. Zagotavlja udobje, varnost in funkcionalnost ter dviguje uporabniško izkušnjo na novo raven.

Kaj lahko naredimo za vas? 🚀

Spoznajte kako lahko Špicine rešitve za hotelirstvo izboljšajo zadovoljstvo vaših gostov in motivirajo vaše zaposlene.

Pustite nam vaš kontakt in poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Vaši kontaktni podatki