Choose languageLanguage

Hotelske ključavnice

Hotelske elektronske ključavnice izpolnjujejo najvišje varnostne standarde, s svojo nevpadljivo in sodobno obliko pa se prilagajajo različnim slogom hotelskih sob ter gostom zagotavljajo občutek udobja in varnosti.

Izvedite več

Tehnologija za sodobne hotele

Odpiranje sobe

Tehnologija RFID omogoča brezstično odpiranje vrat, kar podaljša življenjsko dobo elektronske ključavnice, poveča učinkovitost in zanesljivost, gostu pa zagotavlja varnost in praktičnost.

Kompatibilnost in povezljivost

Ena najpomembnejših lastnosti sodobnih sistemov za kontrolo vstopa v hotelih je njihova kompatibilnost in možnost povezovanja s sistemi pametnih sob.

Mobilni dostop

Tehnologiji NFC in BLE omogočata vstop v sobe z mobilnim telefonom, kar dviguje nivo storitve in zadovoljstvo gostov.

VingCard Essence

VingCard Essence

VingCard Essence s svojim konceptom dosega vrhunec minimalističnega oblikovanja. Vse elektronske komponente, vključno s čitalnikom kartic in modulom za mobilni dostop, se nahajajo v notranjosti vrat. Edini vidni del ključavnice je ročaj, za katerega so na voljo številne oblikovne možnosti.

VingCard Signature RFID

VingCard Signature RFID

VingCard Signature RFID se s svojim diskretnim videzom in možnostjo izbire dizajna ročaja prilega skoraj vsakemu prostoru. Predstavlja popolno rešitev za namestitev v novogradnje, preprosto pa lahko nadomesti tudi obstoječe inštalacije. Poleg tehnologije RFID je ključavnica združljiva tudi s tehnologijo mobilnega dostopa.

Dormakaba Confidant RFID

Dormakaba Confidant RFID

Dormakaba Confidant RFID je ključavnica sodobnega, preprostega in hkrati robustnega dizajna, ki podpira tehnologiji RFID in BLE. Združljiva je s programsko opremo za upravljanje dostopa dormakaba, lahko pa deluje tudi kot samostojna naprava.

Mobilni dostop

Mobilni dostop

Možnost odpiranja vrat z mobilnim telefonom daje vašemu hotelu povsem novo dimenzijo. Gostom daje možnost, da z eno napravo – pametnim telefonom – opravijo celoten proces prihoda v hotelsko sobo, od rezervacije nastanitve, prijave in odjave, vse do odklepanja vrat, kar vodi do večje učinkovitosti procesov in zadovoljstva gosta.

Kaj lahko naredimo za vas? 🚀

Spoznajte kako lahko Špicine rešitve za hotelirstvo izboljšajo zadovoljstvo vaših gostov in motivirajo vaše zaposlene.

Pustite nam vaš kontakt in poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Izpolnite obrazec