NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "Kako narediti oskrbovalno verigo ZELENO", 15.5.24 od 9.00 - 09.45 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Novica

ŠPICA All Hours 1.32: Podpora za romunščino in izboljšana uporabniška izkušnja

ŠPICA All Hours 1.32: Podpora za romunščino in izboljšana uporabniška izkušnja
 
3 minutno branje
Datum
26/06/2023

Z veseljem najavljamo vrsto posodobitev naše rešitve za registracijo in evidentiranje delovnega časa v oblaku All Hours. 

Pri najnovejši različici 1.32 smo se osredotočili na uporabniško izkušnjo, zato smo dodali nove funkcije, prilagodili obstoječe in predvsem dodali podporo za romunščino.

Tukaj je kratek pregled novih posodobitev:

Z veseljem pozdravljamo romunsko govoreče uporabnike

Naša zaveza, da zagotovimo vodilno globalno rešitev za evidentiranje delovnega časa in prisotnosti, ki nudi lokalno podporo (jezikovna podpora, fleksibilnost za izpolnjevanje zahtev lokalne zakonodaje itd.), se odraža v jezikovni podpori za romunščino, ki smo jo dodali na seznam podprtih jezikov. 

Veseli nas, da lahko našim romunsko govorečim uporabnikom omogočimo uporabo naše rešitve v maternem jeziku, kar zagotavlja bolj prilagojeno in intuitivno izkušnjo. 

Glede na to, da je Slovenija naš domač in primarni trg, seveda tudi za domače uporabnike in potencialne uporabnike zagotavljamo obširno podporo, svetovanje in pomoč pri implementaciji. 

Našo rešitev All Hours, ki je seveda na voljo tudi v slovenskem jeziku, lahko vedno brezplačno preizkusite za obdobje 14 dni.

Preprosto upravljanje odsotnosti

Učinkovitost upravljanja odsotnosti smo izboljšali z uvedbo samodejnih obvestil o odobrenih zahtevah za odsotnost. 

Ta funkcija uporabnikom omogoča, da so obveščeni o dinamiki odsotnosti v organizaciji brez ročnega pregledovanja, kar zagotavlja nemoteno delovanje.

undefined

Poenostavljeno navigiranje med uporabniki

Izboljšali smo navigiranje med uporabniki na različnih pogledih v aplikaciji - primarno na pogledih, ki omogočajo izbiro uporabnikov pri filtriranju podatkov.

Prijavljeni uporabnik se sedaj prikaže prvi – skupaj s svojim avatarjem.

S tem je izboljšana uporabniška izkušnja, tako z vidika navigiranja, kot personalizacije.

Izračun DDV za članice Evropske unije

V novi verziji 1.32 smo zagotovili, da se avtomatsko izračuna pravilna stopnja davka na dodano vrednost za vse članice Evropske unije, glede na to od kje prihaja kupec. 

S tem ni potrebno kupcu davka na dodano vrednost odvajati naknadno.

Še več. ŠPICA All Hours vam pomaga avtomatizirati in optimizirati postopke evidentiranja delovnega časa in prisotnosti, vključno z upravnimi vidiki in skladnostjo z zakonodajo.

Večja produktivnost in učinkovitost

Zavezanost k nenehnim izboljšavam je vodilo, s katerim smo odpravili več prijavljenih težav, da bi zagotovili bolj brezhibno in učinkovito uporabniško izkušnjo. 

Izboljšali smo tudi izračune (odmorov za malico, odsotnosti itd.) za nekatere nestandardne in napredne primere uporabe.

Poleg tega pa smo optimizirali tudi zaledje aplikacije ŠPICA All Hours. Več o posodobitvi si lahko preberete v dnevniku sprememb aplikacije All Hours (v angleščini).