NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "Kako narediti oskrbovalno verigo ZELENO", 15.5.24 od 9.00 - 09.45 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Novica

Špica že četrtič med finalisti tekmovanja Zlata nit

Špica že četrtič med finalisti tekmovanja Zlata nit
 
2 minutno branje
Datum
27/02/2024

V Špici se neradi hvalimo, veliko raje mirno in preudarno snujemo najboljše rešitve na področju evidence delovnega časa, kontrole pristopa in oskrbovalne verige, ki našim kupcem prinašajo konkretno dodano vrednost in rezultate. 

Področje, kjer pa z veseljem naredimo izjemo, je kadrovsko področje. Namreč na področju zadovoljstva naših zaposlenih, prav tako kot naših strank, želimo biti v samem vrhu, brez kompromisov.

Tako z velikim ponosom sporočamo, da je Špica že četrto leto uvrščena med finaliste prestižnega izbora Zlata nit, ki ga organizira časopisna hiša Dnevnik. Izbor že 17 let prepoznava in nagrajuje najboljše zaposlovalce v Sloveniji.

Poleg tega, da smo se štirikrat znašli med finalisti, velja še dodatno izpostaviti, da smo kar dve leti zapored zasedli častno prvo mesto med srednje velikimi podjetji.

Letošnja nominacija, ki smo jo prejeli prihaja v prav posebnem trenutku, saj se podjetje približuje svoji 40. obletnici delovanja. Ta pomemben mejnik je dokaz naše dolgoletne zavezanosti inovacijam, odličnosti in predanosti zaposlenim, ki so jedro uspeha podjetja.

Pod geslom Špica 500 let še naprej intenzivno krepimo trajnostni vidik poslovanja, tako z vidika okolja, kot ljudi. 

Na kadrovskem področju vsako leto obnavljamo utečene uspešne programe in dodajamo nove - Od aktivnega vključevanja zaposlenih in upravljanja raznolikosti do konkurenčnega plačila in udeležbe zaposlenih pri dobičku ter izbora sodelavca leta.

Dodatno v management in upravljanje s kadri vnašamo najboljše prakse, kot so OKR, agilno vodenje, podatkovno gnano odločanje, hibridno delo in druge. Neprestano spremljamo najboljše svetovne prakse na področju kadrov, inoviramo na podlagi lastnih ugotovitev, ter tako konstantno izboljšujemo delovno okolje.

undefined

Zavedamo se namreč, da so zadovoljni zaposleni ključ do uspeha na trgu, in tako obljubljamo, da bomo še naprej vlagali v naše ljudi, njihov razvoj in dobro počutje. Uvrstitev med finaliste je za nas velika čast in nam daje dodatno motivacijo, s katero bomo še naprej gradili Špico kot enega najboljših zaposlovalcev v Sloveniji.

Tone Stanovnik, direktor