Ne spreglejte  •  Vabljeni na spletno delavnico "Šest korakov do zakonitih evidenc delovnega časa." Več informacij in prijava  
   
Choose languageLanguage
Novica

Špica se je prebila med TOP50 na svetu

Špica se je prebila med TOP50 na svetu
Špica International
Avtor
Špica International
Datum
02/03/2021

Špica International se je na področju kontrole pristopa prebila med najuspešnejše igralce sveta: ASMAG TOP50


Tako smo zaokrožili izredno uspešno leto prebojev, saj smo se poleg Microsoftove nagrade Partner of the Year Award že drugo leto zapored uvrstili tudi v GARTNERjev WorkForce Market Guide.

Uvrstitev na lestvico ASMAG50 potrjuje našo neomajno zavezanost inoviranju, tudi na področju tehničnega varovanja, konkretno na področju kontrole pristopa.

undefined 
V zadnjem obdobju se tukaj odvijajo hitre tehnološke spremembe, kljub bolj tradicionalni naravnanosti tega tržnega segmenta. Mobilni telefon kot identifikacjsko sredstvo vse bolj v praksi izpodriva plastično kartico. Najbolj inovativni podudniki, kot je Špica, pa že ponujajo rešitve, zasnovane na smart ročnih urah in v razvojnih laboratorijih testirajo tudi smart prstane.

Velik del informacijske infrastrukcture SW&HW se seli v oblak in le končni miniaturni smart element se dotika vrat in omogočao senzoriko ter on/off aktivacijo na vratih. Špica ZONE HW infrastruktura se je temu novemu konceptu že v zasnovi prilagodila in to so opazili tudi naši medijski in tehnološki in partnerji terin nas nagradili z zgoraj omenjenimi nagradami  

Pri tako velikih tehnoloških spremembah se seveda revolucionarno spreminja tudi poslovni model tako distribucije, kot prodaje, implementacije in vzdrževanja. Veseli bomo, če nas kontaktirate in skupaj z vami poiščemo najbolj primerennajprimernejši način sodelovanja v zanimivi prihodnosti, ki se nam približuje.