NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "Kako narediti oskrbovalno verigo ZELENO", 15.5.24 od 9.00 - 09.45 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Novica

Špica All Hours 1.31: Prilagodljivi urniki, boljši nadzor nad nadurami in nove možnosti integracije

Špica All Hours 1.31: Prilagodljivi urniki, boljši nadzor nad nadurami in nove možnosti integracije
 
3 minutno branje
Datum
18/04/2023

Izšla je nova verzija naše rešitve za vodenje evidence delovnega časa v oblaku Špica All Hours. 

Verzija 1.31. prinaša kar nekaj novosti, vključno z uvedbo prilagodljivih urnikov, boljšim nadzorom nad nadurami ter izboljšavami na področju poročanja. Z verzijo 1.31 je prišel tudi bolj varen in prijazen postopek prijave v aplikacijo.

Aplikacija ŠPICA All Hours 1.31, ki jo vsak dan uporablja na tisoče uporabnikov po vsem svetu, zdaj zagotavlja še učinkovitejšo in uporabniku prijaznejšo izkušnjo. 

V nadaljevanju si podrobneje poglejmo nekatere najpomembnejše posodobitve.

undefined

Prilagodljivi urniki in boljši nadzor nad nadurami

V današnjem hitrem poslovnem svetu se številna podjetja zanašajo na fleksibilne urnike dela. Vendar pa je posledično vodenje evidence delovnega časa lahko težavna naloga, zlasti ko gre za nadzor nad nadurami

Zato je tu Špica All Hours.

Najnovejša posodobitev aplikacije Špica All Hours predstavlja odgovor na to potrebo, saj delodajalcem omogoča, da omejijo največje število ur, zaposlenim pa, da si sami izberejo svoj urnik. 

Z omejitvijo največjega števila delovnih ur lahko zagotovite, da nadure ne uidejo izpod nadzora. To podjetju ne prihrani le denarja, temveč tudi poskrbi, da zaposleni niso preobremenjeni in ne pregorijo.

Po drugi strani so na ta način zaposleni angažirani in imajo občutek, da je moč v njihovih rokah, saj imajo možnost, da sami določajo svoj delovni čas v okviru parametrov, ki jih določijo vodje. To vodi k večji produktivnosti zaposlenih, saj so ti bolj motivirani, da dajo vse od sebe, če čutijo, da imajo nadzor nad svojim urnikom.

Uporabniku prijazen vmesnik vodjam omogoča enostavno določitev urnikov, odobritev zahtevkov in izvedbo fleksibilnih politik vodenja evidence delovnega časa z omejitvami največjega števila plačanih ur.

undefined

Možnost pridobitve podatkov evidence delovnega časa prek API za potrebe integracije

Z novo funkcijo API lahko enostavno pridobite podatke iz svojih evidenc delovnega časa in jih integrirate v druge aplikacije ali sisteme. Ta funkcija odpira nove možnosti za analizo, vizualizacijo in avtomatizacijo podatkov ter vam omogoča ustvarjanje delovnih tokov in aplikacij, prilagojenih vašim specifičnim potrebam.

Poleg funkcije API smo dodali tudi možnosti zaokroževanja in formatiranja časovnih vrednosti in številk. S temi funkcijami lahko prilagodite videz evidenc svojim potrebam in željam ter zagotovite, da so podatki točni, dosledni in enostavni za branje.

undefined

Nov uporabniku prijazen in varen postopek prijave

Zahvaljujoč izboljšanemu in poenostavljenemu postopku prijave je prijava v aplikacijo ŠPICA All Hours zdaj hitrejša in enostavnejša kot kdaj koli prej. Postopek je uporabniku prijazen, varen in zahteva le eno minuto.

Še danes se prijavite v našo rešitev za registracijo in evidenco delovnega časa ter uživajte v boljši izkušnji prijave. Veseli bomo vseh povratnih informacij o zasnovanem novem postopku prijave.

Drugi popravki

Špica All Hours 1.31 vključuje tudi več drugih popravkov in izboljšav, ki izboljšujejo navigacijo, lokalizacijo in druge vidike uporabniške izkušnje.

Še danes izkoristite brezplačno poskusno različico in odkrijte, kako lahko prilagodljivost priprave urnikov, nadzor nad nadurami in napredne funkcije poročanja vodijo k večji produktivnosti v vašem podjetju.

Obenem vam nova različica ponuja dodatne funkcionalnosti, da ustvarite popolno ravnovesje med zadovoljstvom zaposlenih in učinkovitim vodenjem.