NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "Kako narediti oskrbovalno verigo ZELENO", 15.5.24 od 9.00 - 09.45 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Novica

Lojalnostni program »Dobre stvar se splača deliti«

Lojalnostni program »Dobre stvar se splača deliti«
Špica International
Avtor
Špica International
 
2 minutno branje
Datum
01/08/2022

S programom »Dobre stvari se splača deliti« sebi in svojemu znancu zagotovite vrednostni bon podjetja Amazon v višini 40 eur.

Špica International je vodilni regionalni ponudnik rešitev na področju registracije delovnega časa, kontrole pristopa in digitalizacije oskrbovalne verige. V 35 letih delovanja smo implementirali preko 3.000. rešitev, ki jih uporablja več kot 1.000.000 uporabnikov na vseh celinah sveta.

S programom »Dobre stvari se splača deliti« smo obstoječim in zadovoljnim uporabnikom Špicinih rešitev želeli ponuditi možnost, da priporočijo Špico svojim poslovnim partnerjem, znancem ali družinskim članom in jih navdušijo, da postanejo Špicina stranka. Če znanec postane Špicina stranka, oba prejmeta darilo – Amazonovo darilno kartico, vsak v vrednosti 40 USD.

Kako priporočite Špico svojemu znancu?

Če ste Špicina stranka, izpolnite obrazec in skupaj z vašim znancem boste prejeli e-pošto z vašim priporočilom.  E-pošta s priporočilom vsebuje kontaktne podatke Špicinih svetovalcev, ki bodo vašemu znancu na ustrezen način, tudi s pomočjo brezplačnega preizkusa, predstavili tehnične in komercialne vidike sodelovanja s Špico. Predložiti morate e-pošto s priporočilom , čemur sledi podpis pogodbe o sodelovanju.

Znanec in vi izkoristite Amazonov vrednostni bon v višini 40 USD

V obdobju 60 dni, potem ko je znanec postal Špicina stranka, bosta oba na svoj e-poštni naslov prejela vrednostni bon podjetja Amazon. Bon lahko izkoristite v spletni trgovini na naslovu www.amazon.de ali www.amazon.at.

Imate več vprašanj? Odgovore poiščite v rubriki Pogosta vprašanje in odgovori