NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "Kako narediti oskrbovalno verigo ZELENO", 15.5.24 od 9.00 - 09.45 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Webinar

Avtomatizirajte poročanje o delovnem času 🎙️

Avtomatizirajte poročanje o delovnem času 🎙️

Novela ZEPDSV-A omogoča, da pisne evidence o delovnem času nadomesti elektronski dostop do evidenc, npr. preko spleta ali mobilnika. Na Špici smo razvili funkcionalnost, ki omogoča avtomatično pošiljanje evidenc


To pomeni, da bodo vse evidence, ki jih zahteva ZEPDSVA, zaposleni in vodstvo prejeli samodejno na svoj e-naslov, vsak teden ali mesec.

Na tokratnem brezplačnem webinarju nam bo tehnična svetovalka Marina Cvijetinović (in) pokazala, kako izbrane evidence dela, ki jih zahteva novela ZEPDSVA – npr. nadure, podatke o odmorih, opravljenje ure pri delu od doma, naklikate v pregledno poročilo in ga s pomočjo avtomatizacije redno pošiljate sodelavcem in vodstvu.

Na webinarju boste spoznali 💡

  • funkcionalnost za avtomatično pošiljanje evidence delonega časa,
  • kako natisniti plan dela neposredno iz svojega brskalnika,
  • kako enostavno uvoziti dopuste v sistem za evidentiranje delovnega časa.

V zaključku pa bomo vsem udeleženecem, ki so hkrati tudi obstoječi uporabniki rešitve All Hours, pomagali poslati prvo poročilo.

Kdaj se vidimo 📆

SRE, JAN 18,  9:00 – 9:45

Komu je webinar namenjen

Webinar je namenjen obstoječim in novim uporabnikom rešitve All Hours, ki želijo avtomatizirati vodeje evidenc o delovnem času in hkrati narediti še korak dlje v skladnosti z zakonodajo.