NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "Kako narediti oskrbovalno verigo ZELENO", 15.5.24 od 9.00 - 09.45 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Blog

Zebrine prodajne uspešnice

Zebrine prodajne uspešnice
Špica International
Avtor
Špica International
 
4 minutno branje
Datum
22/04/2024

Povečajte produktivnost v skladišču, maloprodaji, transportu in zdravstvu. Zaposlene opremite z rešitvami Zebra – tole so aktualni aduti.


Številna podjetja šele med uporabo določene rešitve spoznajo, kako ključna je ta za njihovo poslovanje. To velja od najmanjšega tiskalnika do poslovnoinformacijskega sistema. Če karkoli ne deluje, to povzroči motnje v poslovanju. Prav zato v Špici poudarjamo pomen kakovostne opreme za digitalizacijo oskrbovalne verige – podjetja potrebujejo opremo, na katero se lahko zanesejo. Spoznajte vrhunske skenerje, terminale, tiskalnike in tablice Zebra – gre za preverjeno dobre naložbe, s katerimi poskrbite za zanesljivo delo osebja v skladišču ali proizvodnji. Tole so Zebrine prodajne uspešnice.

Zebra je že več kot pol stoletja vodilni ponudnik rešitev s področja robustne mobilnosti v skladiščih.

Terminali, ki so mobilni računalniki

Zebra je že več kot pol stoletja vodilni ponudnik rešitev s področja robustne mobilnosti v skladiščih. Njene najnaprednejše naprave ta hip so robustni mobilni računalniki, ki so zasnovani za delo v vseh okoljih in na terenu – ne glede na uporabljene aplikacije. Zastavonoša med Zebrinimi mobilnimi računalniki je model MC9400, ki premika meje mogočega. Ta robustni mobilni računalnik ponuja izjemne zmogljivosti za vse skladiščne in industrijske aplikacije ter povezljivost brez primere. Zna se namreč povezati v vsa brezžična omrežja (WiFi 6E) ter tudi mobilna omrežja (5G in starejša). Pohvali se tudi z največjim dosegom skeniranja na svetu – črtne in QR-kode lahko zanesljivo prebere tudi na razdalji 30 in več metrov. Nič čudnega, da mobilni računalnik Zebra MC9400 pogosto najdemo v proizvodnji, skladiščih, pristaniščih, trgovini in drugih zahtevnih okoljih, kot so hladilnice ipd. 

Zebra MC9400:  Inteligenten čitalec kod, na blizu in daleč

undefined

Za manj zahtevna okolja (beri: predvsem notranje prostore) pa je nadvse primeren prenosni terminal Zebra TC53, ki po svoji obliki še najbolj spominja na pametni telefon. Prav tako se zna povezati v brezžična in mobilna omrežja 5G ter ponuja vrsto tehnologij za natančno skeniranje 1D- in 2D-kod. Je tudi nadpovprečno robusten, saj brez posledic prestane padce z višine poldrugega metra. Nič čudnega, da je ta model pogosta izbira skladiščnikov in trgovcev. 

Čitalci črtnih kod

Zebra ponuja celo »vojsko« čitalcev črtnih kod, a prodajni zmagovalec je lahko le en. V našem primeru je to ročni čitalec črtnih kod z oznako DS2208. Ni težko ugotoviti, zakaj je tako priljubljen. Gre za univerzalni model, ki hitro prebere 1D- in 2D-črtne kode. Je izredno robusten in enostaven za uporabo, njegov adut pa je tudi zelo dostopna cena. 

Zebra DS2200: Dostopen tudi manjšim podjetjem in organizacijam

undefined

Zanesljivi tiskalniki etiket

Predpogoj za hitro optično prebiranje oznak so seveda kakovostno natisnjene oznake oziroma etikete. Tisk etiket je še eno področje, kjer blestijo Zebrine rešitve. Med namiznimi tiskalniki etiket imajo stranke najraje tiskalnik Zebra ZD220, ki ga odlikujeta enostavna namestitev in raba. Tiskati lahko začnete takoj, ko ga postavite na svojo mizo. Poleg tega je tehnologija, vgrajena v ta tiskalnik, zelo robustna, saj premore kovinsko tiskalniško glavo, kar je navadno značilno za dražje industrijske tiskalnike.

Zebra ZD22: Direkt-termal tiskanje brez ribona, USB priklop

 undefined

Med industrijskimi tiskalniki etiket pa kraljuje Zebra ZT421. Ta tiskalnik obvlada tiskanje na najrazličnejše površine in tudi RFID-kodiranje – za izdelavo RFID-nalepk. Omogoča tiskanje do širine 15,24 cm, vgrajen ima 4,3-palčni barvni zaslon na dotik ter intuitivni vmesnik za hitre nastavitve tiskalnika. Obvlada tudi povezovanje z najrazličnejšimi napravami in sistemi, saj premore žične in brezžične možnosti povezave. Odlikuje ga izjemna kakovost tiskanja, za piko na i pa tiskalnik ZT421 uporabnika sam opozori, kdaj je treba zamenjati tiskalno glavo, kar zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo in kar najmanj nepredvidenih prekinitev dela. Je idealen za tisk etiket in nalepk v proizvodnji, logistiki, maloprodaji, veleprodaji ter drugih zahtevnih okoljih. 

Tako, zdaj poznate Zebrine prodajne uspešnice. Kateri Zebra izdelek pa je vaš najljubši?