NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "Kako narediti oskrbovalno verigo ZELENO", 15.5.24 od 9.00 - 09.45 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Blog

Prenosna oprema za delo v skladišču in proizvodnji

Prenosna oprema za delo v skladišču in proizvodnji
Špica International
Avtor
Špica International
 
3 minutno branje
Datum
26/03/2024

Zapestni računalniki, ki pospešujejo delo v prodaji, proizvodnji in skladiščih.

Pri sprehodu po večjih trgovinah opazite, da zaposleni pogosto uporabljajo ročne terminale za skeniranje izdelkov, a Zebra WT5400 ponuja boljšo alternativo. Ta zapestni računalnik je namenjen pospešitvi dela v prodaji, proizvodnji in skladiščih, izstopa pa zaradi:

Udobnosti in moči: Neprijetnost nošenja ročnega terminala cel dan odpravlja z udobnim nošenjem na zapestju in enostavno uporabo tudi z rokavicami.

Vzdržljivosti: Odporen je na padce, vodo in prah ter deluje v ekstremnih temperaturah, kar zagotavlja Corning Gorilla Glass 5.

Napredne funkcionalosti: Ponuja šifrirano komunikacijo, možnost uporabe Push-to-Talk za hitro komuniciranje in podporo do Android 17.

undefined

Kaj vse lahko počnete z zapestnim terminalom Zebra WT5400?

V skladiščih Zebra WT5400 omogoča delavcem, da imajo proste roke, kar povečuje učinkovitost pri pobiranju in pakiranju naročil. Terminal lahko prek povezave Bluetooth povežete z dodatnim skenerjem (Zebra RS2100, RS5100, RS6100) za še hitrejše in natančneje beleženje zalog, ne da bi morali prekiniti svoje delo za rokovanje z ločeno napravo za skeniranje. To pripomore k zmanjšanju časa obdelave naročil in izboljšanju natančnosti zalog.

Trgovine in na splošno prodaja je izredno dinamično okolje, kjer se promet nikoli ne ustavi. Dogajanje je še toliko več zaradi splošnega povečanja spletnih naročil. Zebra WT5400 zaposlenim zagotavlja, da so v vsakem trenutku povezani z ostalimi delavci in tako tudi vedno informirani o aktualnih naročilih oziroma nalogah. Na vprašanja strank lahko tako odgovorijo hitreje in z večjo gotovostjo, posledično zmanjšajo čakalne dobe. Z le nekaj kliki lahko tudi preverijo, ali se morebiti dodatna zaloga nahaja v skladišču.

Vsa naročila lahko obdelajo v realnem času, kar je še posebej pomembno za prevzem spletnih naročil. Hitrejše je tudi polnjenje polic, saj Zebrin zapestni terminal omogoča veliko hitrejše spremljanje zalog. Možnosti, da bodo police sredi največje gneče prazne, so skoraj ničelne.

Zebro WT5400 lahko uporabljate ga lahko tudi v proizvodnji

Še posebej priročen je za spremljanje komponent skozi celoten proizvodni proces ali pa za takojšen dostop do informacij o določenih sestavnih delih, orodjih ali statusu proizvodnih naprav.

undefined

Primerov uporabe je zagotovo še več. Verjamem, da se vam je takoj porodila ideja, kako bi lahko zapestni terminal uporabili v svojem podjetju. Robustnost, funkcionalnost in dolgoživost, ki odlikujejo Zebrin terminal, so lastnosti, ki bodo prišle v poštev v čisto vsakem delovnem okolju.

Če bi radi izboljšali produktivnost in obenem tudi razbremenili svoje zaposlene, obiščite www.katalog.spica.si ali pa jim pišite na info@spica.si.