Choose languageLanguage

Označevanje in sledenje blaga za učinkovito oskrbovalno verigo

Z rešitvijo Frontman LMS digitalizirajte vaš celoten proces označevanja in izboljšajte učinkovitost oskrbovalne verige.

Zaupajo nam številna uspešna podjetja

Koristi, ki jih prinaša digitalna preobrazba označevanja
Funkcionalnosti

Koristi, ki jih prinaša digitalna preobrazba označevanja

Z rešitvijo Frontman LMS bo sistem za upravljanje označevanja in sledenja prešel od tehnologov in informatikov k poslovnim uporabnikom. Tako se bodo zaposleni v tehničnih oddelkih preusmerili k bolj donosnim opravilom, poslovni uporabniki pa se bodo hitreje prilagodili zahtevam po spreminjanju etiket. Nenazadnje bodo imeli zaradi manjšega števila napak koristi prav vsi deležniki oskrbovalne verige, s končnim odjemalcem na čelu. 
Nižji stroški dela
Centralizirano upravljanje in predloge nalepk omogočajo enostavnejše delovne procese, zato ne potrebujete dodatnih IT strokovnjakov. V primeru, da se odločite za model SaaS, pa so potrebe po dodatnih kadrih še manjše.
Manjše število napak
Prednastavljene predloge nalepk onemogočajo spreminjanje postavitve in zagotavljajo enotne nalepke v celotni organizaciji.
Višja prodaja
Sistem za etiketiranje omogoča hitrejše opremljanje izdelkov z etiketami, zato lahko izdelke hitreje ponudite trgu in lažje izpolnite zahteve naročnikov.
Zagotovljena kakovost
Dokumentni sistem zagotavlja usklajenost in točnost podatkov ter s tem standardizirano kakovost storitve, s katero boste še dvignili svoj ugled pri strankah.
Integriteta podatkov
Povezava med sistemom LMS in poslovnim informacijskim sistemom omogoča avtomatizirano izmenjavo podatkov brez napak.
Vsi gradniki sistema za označevanje štejejo
Opis rešitve

Vsi gradniki sistema za označevanje štejejo

Z rešitvijo Frontman LMS boste digitalno preobrazili vaš sistem označevanja. Z digitalizacijo boste pridobili celovit nadzor nad procesom označevanja, zmanjšali število napak in povečali učinkovitost dela zaposlenih. Frontman LMS je celovita rešitev, ki vključuje program za oblikovanje etiket, dokumentni sistem za etikete, orodje za izdelavo tiskarskih aplikacij ter sisteme za tiskanje in organizacijo sprememb. Optimalno delovanje sistema si zagotovite z ugodnim potrošnim materialom ter preventivnimi pregledi opreme.
Tehnologija

Možnosti uvedbe sistema za označevanje in sledenje blaga

Frontman LMS omogoča več najemnikov in gostuje v oblaku Microsoft Azure. Je vnaprej pripravljena na delovanje in ne zahteva vaše IT-infrastrukture ali tehnične podpore. Frontman LMS pa je verzija sistema za označevanje in sledenje, ki je nameščena na vaši IT-infrastrukturi.

Frontman LMS kot SaaS

Frontman LMS kot SaaS

Storitev je na voljo v treh različicah, ki so namenjene različno velikim podjetjem. Razlikujejo se v načinu ravnanja z dokumenti, povezljivosti z drugimi poslovnimi sistemi in tipu podpore.

Frontman LMS na vaši lokaciji

Frontman LMS na vaši lokaciji

Frontman LMS v različicah Enterprise in Pro namestimo na vaši IT infrastrukturi. Različici se razlikujeta v povezljivosti z drugimi poslovnimi sistemi in v načinu ravnanja z dokumenti

Z napredno opremo do optimalnih rezultatov

Oprema, ki se uporablja za označevanje in sledenje artiklov, mora biti prilagojena proizvodnim in skladiščnim okoljem in ne sme ovirati procesa dela. Posebno pozornost posvečamo varnostnemu aspektu in priročni uporabi. Ponudimo vam lahko specializirane prenosne terminale, čitalce in tiskalnike črtne kode ter RFID opremo. Sodelujemo z vodilnimi proizvajalci opreme Datamax in Zebra.

Prenosni terminali

Napredni terminali za lažje skladiščno poslovanje.

Prenosni terminali

Mobilni terminali (Windows/Android) so primerni za skladišča, trgovine, inventure in teren. Pogosto imajo vgrajeno WIFI ali GSM komunikacijo, omogočajo branje črtne kode ali RFID značk.

Kupite v spletni trgovini
NiceLabel

Programska oprema za oblikovanje in nadzor nad tiskanjem etiket.

NiceLabel

Sodelujemo s podjetjem Nice Label, ki je vodilni globalni ponudnik programskih rešitev za oblikovanje etiket in sistemov za označevanje, ki podjetjem vseh velikosti pomagajo izboljšati kakovost, hitrost in učinkovitost označevanja, hkrati pa znižajo stroške poslovanja.

Več informacij
Tiskalniki nalepk

Omogočamo nakup ali najem vrhunskih tiskalnikov nalepk

Tiskalniki nalepk

Ključen element skladiščnega poslovanja je zanesljiv tiskalnik nalepk. Nudimo različne tipe termičnih tiskalnikov vodilnih svetovnih proizvajalcev. Zagotavljamo tudi servis, podporo in dobavo potrošnega materiala.

Kupite v spletni trgovini
Potrošni material

Omogočamo nakup potrošnega material za potrebe sistema Frontman LMS

Potrošni material

Za vse vrste tiskalnikov iz naše ponudbe nudimo dobavo potrošnega materiala: nalepke in trakovi. Dobavljamo le potrošni material, potrjen s strani proizvajalcev, ki zagotavlja daljšo življenjsko dobo tiskalnikov in nižje stroške tiskanja.

Kupite v spletni trgovini
Študije primerov

Kaj pravijo naše stranke?

Uspešno zaključeni projekti in zadovoljne stranke dokazujejo, da so naše rešitve usmerjene v izpolnjevanje vaših zahtev po vedno boljšem poslovanju.

"Z novim sistemom smo želeli naše deklaracije uskladiti z novo uredbo. Špica nam je pomagala od idejne zasnove do zagona. Zahvaljujoč njihovemu delu se lahko pohvalimo z učinkovitim sistemom za pripravo deklaracij." 

Primož Ulčar, vodja projekta na Rudninis d.o.o.

V Sloveniji sta dva hipermarketa E.Leclerc, eden v Ljubljani, drugi v Mariboru. Preko 30.000 izdelkov na embalaži ni imelo označb v slovenskem jeziku. Stroga zakonodaja zahteva ustrezne deklaracije, prevsem na področju odebelitve alergenov in minimalne velikosti pisave. Predlagana rešitev je enostavna za končne uporabnike in centralizirana za vse izdelke in lokacije.

"Ne glede na sistem, ki ga uporabljajo lokalno, je uporabljena ustrezna šablona, tako da je izgled etiket nespremenjen ne glede na lokacijo tiskanja. Bojazni pred neuspešno revizijo ni več!"

Anton Škof, vodja informatike v Krki, tovarni zdravil, d.d.

Krka je k sodelovanju na projektu centralizacije in modernizacije označevanja povabila Špico International. Izbrana rešitev Nice Label zagotavlja skladnost z FDA in GMP zahtevami. Elektronski sistem oblikovanja in potrjevanja zagotavlja točnost podatkov, zmanjšuje ročno delo in povečuje odzivnost na potrebe strank.

"Projekt upravljanja z delovnimi oblačili označujem za uspešnega! Uvedli smo sistem sledenja vseh premikov vsakega kosa obleke in potrdili svoje predpostavke o prihrankih."

Danijela Kralj, vodja službe za oskrbo s perilom 

UKC Ljubljana upravlja s približno 80.000 kosi delovnih oblačil, ki jih uporablja večina od 7.500 zaposlenih. Zaradi pomanjkljivega nadzora se je pogosto dogajalo, da so posamezni kosi oblačil zastali nekje v procesu in posameznikom niso bili na voljo. Izdelana neodvisna študija je pokazala, da se lahko investicija v sistem upravljanja s tekstilom skozi nižje stroške povrne že v nekaj letih.

Kaj lahko v Špici storimo za vas?

Vsaka stranka ima svoje želje in zahteve. Skupaj lahko poiščemo pravo rešitev, s katero boste dosegli svoje cilje - in ne presegli finančnih okvirjev