Choose languageLanguage
Brošura

Registratorji delovnega časa - družina Zone Touch

Registratorji delovnega časa - družina Zone Touch

Zone Touch je družina terminalov za registracijo delovnega časa, ki jih odlikuje širok nabor funkcionalnosti, stroškovna učinkovitost in podpora večini RFID kartičnih tehnologij. Poleg standardnega kompaktnega modela sta na voljo še model s čitalnikom prstnih odtisov in model s štirimi robustnimi tipkami. Funkcionalnost kontrole pristopa je na voljo s priključitvijo Zone Door enote. S svojo izjemno kompaktnostjo in čisto oblikovno zasnovo družina naprav Zone Touch nudi enostaven, eleganten in cenovno ugoden uporabniški vmesnik za registracijo prisotnosti na delovnem mestu. Vgrajen čitalnik kartic podpira formate HID® iCLASS SE®, HID® iCLASS Seos® in MIFARE® DESFire® EV1 SE. Možna je tudi povezava s številnimi zunanjimi čitalniki. 

Zone Touch se v sistem poveže neposredno preko ethernet priključka. Priklop dodatne vhodno-izhodne naprave Zone Door omogoča funkcionalnost kontrole pristopa enih vrat z dvostransko kontrolo. Zaradi trpežnega zaslona na dotik je Zone Touch primeren tudi za uporabo v manj zahtevnih industrijskih okoljih.

Na voljo sta tudi dva modela z ohišjem, ki dosega stopnjo zaščite IP65. Takšen nivo zaščite omogoča uporabo na prostem. Model FP vključuje čitalnik prstnih odtisov proizvajalca Morpho, ki je vodilni na področju biometričnih tehnologij. Model KB pa ima poleg zaslona na dotik tudi štiri tipke in podpira uporabo starejših kartičnih formatov.