Choose languageLanguage

Vgrajujemo učinkovitost in agilnost v vaše poslovne procese

Že več kot 30 let rutinske in administrativne procese digitaliziramo in tako skrbimo, da so podjetja bolj produktivna, zaposleni pa zadovoljni in uspešni na delovnem mestu.

Naše rešitve

Smo specialisti na področju identifikacijskih tehnologij za najrazličnejše namene, ki smo jih vpregli v poslovne aplikacije, predvsem v rešitve s področja kontrole pristopa in upravljanja delovnega časa ter oskrbovalnih verig.

Upravljanje s človeškimi viri

Upravljanje s človeškimi viri

Obvladovanje časa in prostora zaposlenih posega v temelj delovanja vsake organizacije. Učinkovit nadzor nad pristopom v poslovne prostore ni pomemben le s stališča varnosti, temveč je tudi osnova za evidentiranje, planiranje in obračun delovnega časa.

Upravljanje oskrbovalne verige

Upravljanje oskrbovalne verige

Svetujemo in sodelujemo pri izvajanju poslovno kritičnih operacij v oskrbovalni verigi. Poskrbimo, da svoje izdelke opremite z ustrezno etiketo, jih učinkovito skladiščite ter ponudite in dostavite strankam pred konkurenco.

30
let uspešnega poslovanja
30
držav, kjer uporabljajo naše rešitve
3.000 +
uspešnih implementacij po celem svetu
1.000.000+
vsakodnevnih uporabnikov naših rešitev

Kaj pravijo drugi?

Všeč mi je, ker je vse na enem mestu. Pregled ur, vseh odsotnosti …lahko beležiš delo od doma, kar je pri nas pogosta praksa. Rešitev All Hours je enostavna za uporabo – ko prideš, pritisneš en gumb, ko greš, pritisneš drugega. To je to. Nobenih nepotrebnih funkcij, ki jih ne uporabljaš.


Nastja Kramer Pesek

Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca (www.malinca.si)


Smo sodobno podjetje, ki zaposlene ne sili, da so v pisarnah od devetih do petih, zato Špicinih rešitev ne uporabljamo primarno za beleženje časa prihodov in odhodov, ampak za samo prisotnost, dopuste, bolniške odsotnosti, delo od doma, da lahko pravilno obračunavamo prevoz itd. Na ta način lahko enostavno z enim klikom za vse zaposlene v regiji obdelamo plače. Kot že rečeno, lahko s pomočjo Špicinih rešitev uspešno pridobivamo večje posle, saj strankam ponudimo celovito rešitev zajema (Špicina rešitev za evidenco delovnega časa All Hours) ter priprave podatkov za avtomatičen izračun plač

Blaž Kržišnik

Partner in komercialni direktor

Unija Smart Accounting, d.o.o.

Uporabljamo vse, kar nam All Hours ponuja: prihode, odhode, čas malice, službene izhode, nadure, bolniške odsotnosti in dopuste. Program izkoriščamo, kot se le da, in smo z njim zelo zadovoljni.


Živa Cotič Bizjak

Kadrovik | KingsBox


S storitvijo All Hours smo enostavno rešili registracijo delovnega časa. S tem smo pridobili boljši pregled nad urami in lažje, ter predvsem hitrejše, obračunavanje vseh nadur, popoldanskih ur, in bolniške. S storitvijo smo zelo zadovoljni.

Jure Gačnik, dr. dent. med,

specialist oralne kirurgije,

Zobozdravstveni center Tredent, d.o.o.All Hours aplikacija je super rešitev za mala in velika podjetja. Enostavna ter ugodna rešitev za vpis in izračun delovnega časa. V našem podjetju so aplikacijo zaposleni dobro sprejeli in hitro osvojili.


Tomaž Pipp

Direktor / founder & general manager

ČILI PIPP d.o.o.


Z All Hours smo si olajšali predvsem spremljanje nadur in porabe dopustov. Prav tako je zaradi programa lažji obračun plač, saj nam izvoz podatkov ponuja vse, kar potrebujemo.


Matic Hren

Country Manager

DEKRA zaposlitev d.o.o.


Kaj lahko v Špici storimo za vas?

Vsaka stranka ima svoje želje in zahteve. Skupaj lahko poiščemo pravo rešitev, s katero boste dosegli svoje cilje -
in ne presegli finančnih okvirjev.