NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni predstavitveni dogodek ob slavnostni dobrodoščlici ZEBRI MC9400 na trg! => REGISTRIRAJTE S
Choose languageLanguage

Kalkulator za evidenco delovnega časa

Brezplačni kalkulator omogoča beleženje začetka in konca dela in pripravo poročila za obračun prihodka. Tako, kot to zahteva zakonodaja!

Pregled funkcionalnosti

Številne funkcije za učinkovito upravljanje s časom

Določitev urne postavke
Poročilo v formatu pdf
Nadzor nad nadurami
Vodenje odsotnosti od dela
Poročilo o opravljenem delu
Poročila kot priponka e-mailu
Video

Prikaza delovanja Špica kalkulatorja

Kako deluje kalkulator

Vnesite opravljene ure in urno postavko

V dotičen teden vpišite svoje ime in priimek. Za vsak dan vnesite čas začetka in konca dela ter trajanje odmora in vpišite urno postavko. Izbirate lahko med dopoldanskim ali popoldanskim časom. Polja pustite prazna, če ste odsotni. Podatke izvozite ali pošljite po e-mailu.

S kalkulatorjem za evidenco delovnega časa boste spremljali evidence opravljenih ur, nadur, odmorov in ostalih obveznosti, kot to zahteva zakonodaja. Pridobili boste odličen odličen pregled nad prisotnostmi in odsotnostmi na delovnem mestu za svoje zaposlene. V zaključku boste pripravili poročilo o opravljenem delu, ki vam bo služilo kot osnova za izdajo računa vašim strankam ali delodajalcu.

Kalkulator je namenjen tistim, ki zaračunavate svojim strankam na podlagi urne postavke. Običajno so to: samostojni delavci, pogodbeni delavci, samozaposleni, varuške, gospodinje, oblikovalci, programerji itd..

Individualna predstavitev Špica kalkulatorja

Rezervirajte si čas z našim svetovalcem, ki vam bo podal uporaben nasvet, kako uporabiti kalkulator in odgovoril na vaša morebitna vprašanja vezana ne vodenje evidence delovnega časa v vašem podjetju. 

  • Izobraževanje v živo
  • Brezplačni nasveti
  • Pogovor o digitalni evidenci delovnega časa