Ne spreglejte  •  Brezplačni webinar: Spoznajte opremo za hitro preverjanje PCT pogoja. 14.10.2021, ob 9:00 uri, trajanje 30 minut. Prijave 
   
Choose languageLanguage

Kalkulator za evidenco delovnega časa

Brezplačni kalkulator omogoča beleženje začetka in konca dela in pripravo poročila za obračun prihodka.

Kako deluje kalkulator

Vnesite opravljene ure in urno postavko

V dotičen teden vpišite svoje ime in priimek. Za vsak dan vnesite čas začetka in konca dela ter trajanje odmora in vpišite urno postavko. Izbirate lahko med dopoldanskim ali popoldanskim časom. Polja pustite prazna, če ste odsotni. Podatke izvozite ali pošljite po e-mailu.

Komu je kalkulator namenjen

Za vse, ki zaračunavate na podlagi urne postavke

Kalkulator za evidenco delovnega časa je namenjen tistim, ki delajo ali zaračunavajo svojim strankam na podlagi urne postavke. Običajno so to samostojni delavci, pogodbeni delavci, samozaposleni in drugi, zlasti delavci, kot so varuške, gospodinje, oblikovalci...

Kako vam bo kalkualtor koristil

Evidentirajte in obračunajte svoje delo

S kalkulatorjem za evidenco delovnega časa boste spremljali evidence opravljenih ur, nadur, odmorov in ostalih obveznosti, kot to zahteva zakonodaja. Pridobili boste odličen odličen pregled nad prisotnostmi in odsotnostmi na delovnem mestu za svoje zaposlene. V zaključku boste pripravili poročilo o opravljenem delu, ki vam bo služilo kot osnova za izdajo računa vašim strankam ali delodajalcu.

Zagotovite si individualno predstavitev

Rezervirajte si čas z našim svetovalcem, ki vam bo podal uporaben nasvet, kako uporabiti kalkulator in odgovoril na vaša morebitna vprašanja vezana ne vodenje evidence delovnega časa v vašem podjetju. 

  • Izobraževanje v živo
  • Brezplačni nasveti
  • Pogovor o digitalni evidenci delovnega časa