Choose languageLanguage
Zaposlitev

Programer/Programerka v ekipi My Hours (študentsko delo)

Programer/Programerka v ekipi My Hours (študentsko delo)
Datum
12/02/2021

Ekipa My Hours išče .Net/Angular programerko ali programerja. Delal/a boš v mladi ekipi s fleksibilnim delovnim časom in možnostjo kasnejše zaposlitve.

Kraj opravljanja dela: Ljubljana in možnost dela od doma  

Plačilo: od 8 € bruto/h naprej oz. po dogovoru (odvisno od znanj in izkušenj)

Na kratko o My Hours in Špici international d.o.o.

Iščemo junior full-stack programerko ali programerja za SaaS rešitev My Hours. My Hours je Top10 produkt na svetu na področju “project time tracking” z več kot 100.000 zadovoljnimi uporabniki.

Nudimo veliko avtonomije pri reševanju problemov, sodelovanje v celotnem ciklu razvoja produkta, ter delo z najnovejšimi tehnologijami in koncepti razvoja. 

Špica je vodilni ponudnik informacijskih rešitev za upravljanje časa in logistike v Adriatic regiji. V podjetjih v Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Skopju, Podgorici, Londonu, New Yorku in Dubaju je združenih preko 100 strokovnjakov. Ključna področja poslovanja so koncentrirana na WFM – Work Force Management in SCM – Supply Chain Management, tako v regiji preko lastnih podjetij, kot v širšem EMEA prostoru preko partnerjev.

Prijava

V kolikor želite soustvariti razvoj Špica podjetij v regiji in sodelovati pri ambiciozni širitvi v EMEA prostor, vas vabimo, da posredujete prijavo s priloženim življenjepisom in pripisom »Programer/Programerka (študentsko delo)« najkasneje do 31.7.2022  na elektronski naslov katja.oblak@spica.com.