Ne spreglejte  •  Vabljeni na interaktivno delavnico:"9 korakov do zakonitih evidenc delovnega časa", 14.02.23, od 09:00 - 13:00 ure => Prijavite se   
Choose languageLanguage

Izračun stroškov inventure

Strošek inventure je odvisen od modela terminala, ki ga uporabljate za popis, ter od stroškov licence za programsko opremo in izobraževanje. Izberite terminal, število uporabnikov sistema ter lokacijo izobraževanja in si zagotovite informacijo o višini stroškov inventure

Kalkulator za izračun stroškov inventure

Kalkulator vam omogoča izračun stroškov inventure. Osredotočili se bomo le na osnove - torej le na enega popisovalca, enega skrbnika sistema in en terminal. V svojem lastnem izračunu boste te vrednosti seveda ustrezno pomnožili.

Kako uporabite kalkulator?

Izberite enega izmed predlaganih terminalov. Več podatkov o terminalih, ki vam jih ponujamo na Špici najdete na spletnih povezavah, ki se nahajajo poleg terminalov. Terminale ni potrebno kupiti, lahko jih najamete. 

Vnesite število uporabnikov sistema za popis osnovnih sredstev Frontman FIND. Število uporabnikov vpliva na strošek licenc in potrebujete vsaj dve licenci - za skrbnika sistema in popisovalca.

Še preden se lotite e-popisa, velja opraviti šolanje skrbnika in popisovalcev. Cena za izobraževanje in uvajanje je odvisna od tega, ali se šolate na lokaciji ali na daljavo, kjer se znesek prepolovi.

Komu je kalkulator namenjen?

Kalkulator je namenjen vsem, ki izvajate popis osnovnih sredstev, vsaj enkrat na leto. V pomoč bom računovodjem ali vodjem popisnih komisij, ki želijo izvedbo inventure digitalizirati in tako prihraniti čas in denar.