• Storitve

    "Potrebovali smo učinkovito rešitev, ki bi ob nespremenjenih virih (ekipa, prostor) omogočala pokritje sprememb v našem poslovanju. Z rešitvijo Špice smo zelo hitro dvignili produktivnost in natančnost."

     Milan Meža, direktor servisa v skupini Gorenje

GDPR storitve

  • GDPR skladno poslovanje za naše stranke

    Se tudi vi soočate z izzivom, kako uskladiti vaše tehnološke in poslovne procese z uredbo GDPR? V Špici smo na GDPR odlično pripravljeni. V vaše GDPR procese vnesemo najvišje kompetence s področja varovanja osebnih podatkov in vam pomagamo pri obvladovanju sprememb pri razvoju digitalnega poslovanja.

    GDPR skladno poslovanje
  • Varovanje podatkov je naša vrednota

    Naše podjetje certificirano obvladuje ključne vidike, na katerih temelji GDPR. Že vrsto let uspešno upravljamo s tveganji pri varovanju informacij po standardu ISO 27001 in obvladujemo odličnost poslovnih procesov po standardu ISO 9001. Zahteve GDPR smo že implementirali v naše upravljavske in operativne procese.

    Za vas smo pripravili Pogodbo o obdelavi osebnih podatkov in vam omogočamo sklenitev vzdrževalne pogodbe, ki nam in vam omogoča nemoteno izvajanje uredbe GDPR, pod ugodnimi pogoji.

    Naši zaposleni, ki prihajajo v stik z osebnimi podatki, so visoko usposobljeni. Z GDPR skladne tehnološke zahteve upravljanja z osebnimi podatki smo vgradili v našo programsko in razširili v strojno opremo.

    Špicina PoOP predstavlja visok standard varovanja osebnih podatkov

    Nedavno sprejeta Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vaše podjetje, kot uporabnika sistema Time&Space, postavlja v vlogo upravljavca osebnih podatkov, Špico International pa v vlogo obdelovalca.

    Glede na določila GDPR je tovrsten poslovni odnos potrebno urediti s pogodbo PoOP.

    Zato smo za vas pripravili PoOP, ki temelji na smernicah nemškega združenja za informatiko Bitkom in predstavlja visok standard varovanja osebnih podatkov na področju storitev informacijske tehnologije. Predlagamo podpis naše PoOP, ki jo je brez pripomb podpisala tudi Informacijska pooblaščenka RS.

    Zahteve GDPR so sestavni del rešitev Špica International

    V rešitvah za kontrolo pristopa in registracijo delovnega časa Time&Space ter ostalih rešitev se nahajajo visoko tvegani osebni podatki o zaposlenih in gostih, ki pridejo k uporabniku rešitve.

    Produkti in storitve Špice International dosledno upoštevajo načelo vgrajenega varstva podatkov, ob tem pa s svojo dovršenostjo uporabnikom zagotavljajo uresničevanje načela privzetega varstva podatkov.

    Zaradi občutljivosti podatkov so bile programske rešitve Time&Space usklajene že z ZVOP-1. Sedaj vam ponujajo nove zmožnosti za upravljanje in zaščito osebnih podatkov, s katerimi poenostavite uresničevanje politike osebnih podatkov. Tehnološke vidike upravljanja z osebnimi podatki skladno z GDPR smo razširili tudi na strojne komponente rešitev Time&Space.

    Vzdrževalna pogodba zagotavlja nemoteno in kvalitetno vzdrževanje

    Računamo, da obdobje po uvedbi GDPR izkoristimo za ureditev našega sodelovanja z vzdrževalno pogodbo, katere sestavni del je PoOP. Pogodba nam vsem zagotavlja nemoteno in z GDPR usklajeno vzdrževanje sistema Time&Space ali drugih rešitev, ter vam prinaša številne prednosti, med katerimi velja omeniti: zagotovljen odzivni čas pri kritičnih napakah, prioritetno obravnavo, brezplačno oddaljeno tehnično podporo, podaljšano garancijo, nadgradnje in številne druge.

Kontakt

GAŠPER PINTARIČ
+386 1 568 08 47
gasper.pintaric@spica.com
Kontakt