Programska oprema

Programska oprema KeyWin5 Light je sestavljena iz treh modulov: administracije, dnevnika dogodkov in upravljanja. Modul administracija omogoča enostavno pregledovanje sistema ter napredno iskanje informacij o uporabnikih in ključih. V dnevniku dogodkov lahko preglejujete vse registrirane dogodke. V modulu za upravljanje boste inštalirali nov sistem, dodajali administratorje in opravljali ostale napredne naloge v zvezi z upravljanjem in prilagajanjem sistema.

 • KeyWin Light5

  Programska rešitev KeyWin5 Light

  Programska oprema KeyWin omogoča gladko upravljanje s sistemom, v katerem je lahko od par pa do več tisoč ključev. V vašem sistemu za upravljanje ključev je lahko le ena omara, lahko pa jih je 100. Sistem je lahko vezan na enega centralnega administratorja.

  Sistem omogoča enostavno vnašanje uporabnikov, skupin in ključev. Vi določate, katere skupine in kateri uporabniki bodo povezani z določenimi ključi. Vsaka uporaba ključa se zabeleži v sistem. Z enostavnim iskanjem lahko hitro pridete do informacije, kdo in kdaj je uporabljal posamezen ključ.

  Prednosti in funkcije programske opreme KeyWin5 light:

  Enostaven za uporabo
  Pregled nad skupinami uporabnikov
  Dodeljevanje imen za ključe
  Napredno iskanje
  Vizualni prikaz omar
  Uporaba časovnih omejitev
  Dnevnik dogajanja
  Varnostna kopija podatkov
  Upravljanje z alarmom
  Izvoz podatkov (CSV, PDF)
  Možnost izbire več jezikov 

   

Kontaktna oseba

JAN MAKOTER
040 169 407
jan.makoter@spica.com
Kontakt

Rešitev Creone uporabljajo: