Upravljanje s ključi

 KeyControl je nabolj napredna omara za upravljanje s ključi, saj omogoča popoln pregled nad dogajanjem z vsakim ključem. Komplet KeyRack je namenjen vgradnji v zid ali v varnostne omare. Pri omarah Keybox lahko izbirate med večjimi prostori za hrambo s kaveljčki za ključe, ali pa med več manjšimi pregrajenimi prostori. Omare ValueBox so prednostno namenjene hrambi vrednejših predmetov, zato so pregrajeni prostori nekoliko večji.

 • mobilni terminali za popis osnovnih sredstev

  KeyControl

  Serija omar KeyControl z elektronsko identifikacijo ključev omogoča vpogled v stanje in upravljanje vseh ključev. Vedno in hitro lahko dobite informacijo o tem, kdo in kdaj je vzel kateri ključ. Rešitev KeyControl je možno integrirati z vašim obstoječim sistemom za kontrolo pristopa, in sicer tako, da v omaro dodate čitalec kartic. Sistem se upravlja preko programske opreme KeyWin5 Light.

   

  Preberite več
 • KeyRack

  Upravljanje ključev s sistemom KeyRack poteka tako, da se vsak ključ poveže z ustreznim obeskom IntelliP, nato pa se ga obesi na mesto za ključe - neposredno na zid ali pa v omaro. Gre za modularen sistem, ki ga je možno razširiti na maksimalno 66 vrstic za ključe oziroma na 924 posameznih hrambnih mest. Za upravljanje sistema skrbi programska oprema KeyWin5 Light.

  Preberite več
 • keybox small

  KeyBox

  KeyBox je omara za ključe, ki ponuja enostavno in fleksibilno rešitev za vsako okolje. Na voljo je v treh različnih modelih in v večih dimenzijah, s čimer lahko pokriva različne potrebe. Svoj obstoječi sistem za upravljanje s ključi lahko zlahka razširite z dodajanjem omar, ki bodo prinesle dodaten prostor za hrambo ključev. Programska oprema KeyWin Light omogoča popoln nadzor sistema.

  Preberite več
 • ValueBox

  ValueBox je inteligenten sistem za shranjevanje predmetov večje vrednosti (dragocenosti). Njegov obseg uporabe je širok, tako da ga najdemo v predavalnicah, bankah, hotelih, itd. Na voljo je več modelov omar, primernih tako za manjša kot za večja podjetja. Omare ValueBox po želji opremimo s tipkovnicami za vnos kod, LCD ekrani za boljši pregled sistema, z rezervno baterijo, alarmom in zunanjim čitalcem kartic.

  Preberite več

Kontaktna oseba

JAN MAKOTER
040 169 407
jan.makoter@spica.com
Kontakt

Rešitev Creone uporabljajo: