• Upravljanje s ključi

  Inteligentni sistem za upravljanje s ključi priznanega švedskega proizvajalca Creone zagotavlja popolno kontrolo in varnost, hkrati pa je zelo enostaven za uporabo.

Upravljanje s ključi

Špica je ekskluzivni zastopnik izdelkov priznanega švedskega podjetja Creone, ki že več kot 35 let razvija inteligentne sisteme za upravljanje s ključi in z drugimi vrednostnimi predmeti. Sistem zagotavlja popolno kontrolo in varnost, obenem pa je enostaven za uporabo.

Ključi v omarah so razporejeni glede na barvne kode, zaradi česar je dodeljevanje dostopnih pravic enostavno. LCD ekran na omari omogoča vpogled v stanje ključev in polj za shranjevanje v vsakem trenutku. Vse omare v sistemu so vezane na eno centralno točko, z njimi pa se upravlja preko centralizirane programske opreme KeyWin. 

 • označevanje in tiskanje

  Oprema

  KeyControl je nabolj napredna omara za upravljanje s ključi, saj omogoča popoln pregled nad dogajanjem z vsakim ključem. Komplet KeyRack je namenjen vgradnji v zid ali v varnostne omare. Pri omarah Keybox lahko izbirate med večjimi prostori za hrambo s kaveljčki za ključe ali pa med več manjšimi pregrajenimi prostori. Omare ValueBox so prednostno namenjene hrambi predmetov večje vrednosti, zato so pregrajeni prostori nekoliko večji.

 • Creone rešitve

  Programska oprema KeyWin5 Light

  Ta programska rešitev omogoča enostaven vnos podatkov o uporabnikih, skupinah in ključih. Vi določate, kateri uporabniki in katere skupine bodo imele dostop do določenih ključev.

 • Storitve

  Implementacija, podpora in vzdrževanje so samo nekatere izmed storitev, s katerimi bomo poskrbeli, da bo sistem tekel gladko ter vam pomagal optimizirati vaše poslovanje.

 • Reference

  Rešitev Creone za upravljanje s ključi in predmeti večje vrednosti uporabljajo podjetja v več kot 25 državah.

Kontaktna oseba

JAN MAKOTER
040 169 407
jan.makoter@spica.com
Kontakt

Rešitev Creone uporabljajo: