Storitve

Ob rešitvah za skladiščno poslovanje ponujamo tudi storitve, posebej razvite za to področje. Analiziramo trenutno stanje v vašem skladišču, predlagamo spremembe in vam pripravimo projekt za izvedbo teh sprememb. Sodelujemo tudi z zunanjimi svetovalci, univerzami in instituti in tako poskrbimo za optimizacijo vašega dela in zmanjšanje stroškov. 
 
Večkrat letno organiziramo tudi seminarje na temo informatizacije skladišč, kjer priznani slovenski in tuji strokovnjaki delijo svoje znanje in izkušnje.
 • Svetovanje pri IT podpori skladiščnemu poslovanju

  Skupaj z direktorjem ali vodjo logistike gledamo trenutno situacijo, naredimo pregled skladišča, poiščemo šibke točke in svetujemo, kako izboljšati skladiščno poslovanje.
   
  Pomagamo vam artikulirati vaše zamisli in želje in najdemo najboljši možen način za njihovo realizacijo.
 • Implementacija sistemov za podporo prodaji

  Skupaj z naročnikom pregledamo trenutne procese in obstoječe IT rešitve – organizacija podatkov, kupci, artikli, rute, postopek zajema in vnosa naročil, reklamacij, popis polic in cen, podporo marketinškim aktivnostim, sledenje POS materiala, ...
  Glede na trenutno stanje in zahteve naročnika pripravimo projektni načrt (vsebina, viri, čas), ki je podlaga za vse nadaljnje aktivnosti.

  V skladu s projektnim načrtom inštaliramo programsko in strojno opremo, jo nastavimo, preizkusimo, izšolamo uporabnike in sistem predamo v uporabo in vzdrževanje.

 • Integracija z ERP sistemi

  Skoraj vedno je sistem za podporo prodaji na terenu potrebno povezati z obstoječimi IT sistemi (ERP, RIP, CRM, BI). Pri tem je izredno pomembno sodelovanje naročnika in obstoječih dobaviteljev.

 • Vzdrževanje

  Sistemi za podporo prodaji postanejo vitalni del poslovanja distributerjev. Zagotavljamo njihovo neprekinjeno razpoložljivost in usklajenost s strategijami in taktikami uporabnikov.

 • Seminarji s področja Skladiščnega poslovanja

  Redno skupaj z našimi strankami organiziramo seminarje in praktične delavnice, kjer si ogledamo izkušnje obstoječih sistemov in odgovorimo na izzive obiskovalcev. 

Kontaktna oseba

ALEŠ HABIČ
041 764 990
ales.habic@spica.com
Kontakt

Špica rešitve uporabljajo tudi: