Reference za skladiščno poslovanje

Skozi sodelovanje z našimi strankami smo pridobili zavidljivo število referenc na področju skladiščnega poslovanja. Sodelujemo tako z lokalnimi, regionalnimi kot tudi z mednarodnimi podjetji. Spodaj jih nekaj podrobno opisujemo, za celotno referenčno listo in več informacij pa se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali. 

Naše sisteme in opremo uporablja tudi večina največjih skladišč v Sloveniji in na Balkanu:

Krka, Lek, Gorenje, Mercator, Intereuropa, Pošta Slovenije, Schenker, Alca, Alterna, Avtotehna VIS, Eurocom, FMS Interliner, M&M Intercom, Papirnica Vevče, Polycom, Rox, ApisVita, Bisol, Gokop, Interlux, Kota, Kovis, Mip, PDM, Teknos, Univit, Vetpet, Gorenje, Ledo, Banka Slovenije, BTS Company, Filc, Mercis, Podgorje, itd.

 

Ponudimo vam lahko celovito rešitev za upravljanje skladišč ali pa samo opremo - odvisno od vaših potreb.

 • Plodine logo - Špica reference

  Plodine

  Drugi največji trgovec na Hrvaškem je logistiko v svojem centralnem skladišču zaupal Špici in leto 2017, tudi z našo pomočjo, zaključil z odličnim rezultatom.
  Vpeljali smo WMS sistem za nadzor vseh materialnih tokov v skladišču. Komisioniranje pa poteka tako prek klasičnih ročnih terminalov in z uporabo glasovne tehnologije Voice.

 • Rox Logo

  Optimizacija procesov in učinkovitosti ekipe v skladišču podjetja Rox

  Rox ima eno večjih skladišč na Hrvaškem. Zaradi konstantnega širjenja poslovanja, so se soočili s povečanimi potrebami po optimizaciji dela in prostora v sladišču. Zaradi regionalne prisotnosti Špica Grupe in dejstva, da gre za globalno rešitev, so izbrali Accellos WMS.

  Prenesite študijo primera
 • DDL Zagreb logo

  DDL Zagreb

  "Uvedli smo sledljivost blaga in s tem dvignili nivo nadzora nad izdanim blagom ter celotnim poslovanjem na novo raven. S podporo Špice smo zelo zadovoljni, tako s stokovnostjo in hitrostjo ekipe kot tudi s komunikacijo."

  - Krešo Supina, vodja logistike

  Prenesite študijo primera
 • Avtotehna VIS

  Špica je Avtotehni VIS omogočila, da je v obstoječem skladišču in z enakim številom zaposlenih dodala še dve blagovni znamki in tako rešila problem prostora. Samo z vidika najemnine ja tako Avtotehna VIS prihranila 30.000€ na leto.

  Prenesite študijo primera
 • Alterna

  V podjetju Alterna Intertrade d.d., ki je eden največjih slovenskih distributerjev računalniške opreme, so z namenom izboljšanja oskrbe poslovnih partnerjev izvedli modernizacijo logističnih procesov in informacijske podpore na osnovi logističnega paketa Accellos.

  Prenesite študijo primera
 • Alca

  S Accellos WMS sistemom Alca sedaj stranki lahko poda natančne informacije o pošiljki. Obenem so dosegli večjo transparentnost in standardizacijo vseh skladiščnih procesov. Imajo boljši pregled nad dogajanjem v skladišču, aktivnostmi zaposlenih ter sledljivost po šaržah.

  Prenesite študijo primera
 • Glasovno upravljanje skladišča Ledo

   Ledo na Hrvaškem svoje izdelke skladišči v veliki zmrzovalnici v Zagrebu pri -28°C, kjer za komisioniranje izdelkov skrbi več kot 50 zaposlenih. Ker delajo v rokavicah, uporaba tablic in računalnikov ne pride v poštev. Optimizacijo delovnega procesa so dosegli z rešitvijo za glasovno vodenje skladišč Vocollect.

  Prenesite študijo primera
 • Glasovno upravljanje v skladišču Gorenje servis

  Z glasovnim vodenjem skladišč Vocollect so v skladišču Gorenje servis zelo hitro dvignili produktivnost in natančnost iste ekipe za okrog 60%, izvedli optimizacijo logističnih poti in zaprli vmesna skladišča ter tako znatno prihranili pri distribuciji rezervnih delov. 

  Prenesite študijo primera

Kontaktna oseba

ALEŠ HABIČ
041 764 990
ales.habic@spica.com
Kontakt

Špica rešitve uporabljajo tudi: