• Frontman WMS Voice

  Vpeljevanje novih IT rešitev za izboljšanje internih procesov v logistiki postaja imperativ za preživetje v času vedno večje konkurence na področju oskrbovalnih verig. Ena izmed najbolj perspektivnih novih rešitev je glasovno vodeno delo, alternativa vodenju procesov z ročnimi terminali ali klasičnemu delu s papirji. Z uporabo najbolj naravnega vmesnika – govora, ljudje preprosto opravljajo vsakodnevno delo brez odvečnega upravljanja s terminalom oz. papirjem, prostimi rokami, večjim fokusom ter večjim zadovoljstvom.
 • Kako deluje Voice v skladišču?

  Kot pove že ime, skladiščnik s sistemom komunicira preko glasu. Za delovanje je potreben skladiščni informacijski sistem z dodatkom za glasovno vodeno delo, delovne površine pa morajo biti pokrite z radijskim signalom. Skladiščnik je opremljen z glasovnim terminalom, ki ga nosi nameščenega okrog pasu, ter s slušalkami z mikrofonom.
 • Govorno upravljanje skladiščnega poslovanja bistveno izboljšalo delovne pogoje v Mercatorjevi hladilnici

  Družba Mercator je v distribucijskem centru Naklo, v katerem deluje ena večjih hladilnic v Sloveniji, uvedla komisioniranje z glasovnimi ukazi in tako bistveno izboljšala delovne pogoje zaposlenih.

  Prenos brošure
 • Implementacija glasovnega vodenja

  Sistem za glasovno vodenje smo že vpeljali v Gorenju in v Ledu. Pri obeh projektih smo dosegli zelo jasne in hitre učinke!
   
   

   
  Glasovna podpora se lahko uporablja pri komisioniranju, premikih, prevzemih in odpremi, najbolj učinkovita pa je pri komisioniranju.
   

   
   

 • Študija primera Gorenje

  "Z Voice rešitvijo Špice smo zelo hitro dvignili produktivnost in natančnost iste ekipe za okrog 60%. Ocenjeni povratek investicije 18 mesecev je bil dokaj konservativen, in kot kaže bo dejansko še hitrejši."

  - Milan Meža, direktor servisa v Gorenje group

  Prenos brošure

Kontaktna oseba

ALEŠ HABIČ
041 764 990
ales.habic@spica.com
Kontakt

Špica rešitve uporabljajo tudi: