• Projektne rešitve

  Mobilne rešitve

  Preberite si dokument z analizo in nasveti pri gradnji mobilnih informacijskih sistemov. Konkretni nasveti uporabnikov.

  Andrej Planina, Špica

  Prenesite dokument

Reference

V Špici z lastno ekipo za razvoj po naročilu, ki šteje 6 članov, vsako leto dostavimo od 70 do 100 različno kompleksnih projektov po naročilu. Čeprav je želja, da imajo podjetja procese optimirane glede na najboljše prakse in posledično lahko uporabljajo produkte, ki jih v Špicinem širokem portfelju razvijamo ali skrbno izbiramo, se še vedno zgodi, da je potrebno nekatere dele poslovanja podpreti, ali povezati z razvojem po naročilu.

Nekateri projekti pa se zaradi širše uporabnosti spremenijo v produkte. Na te smo še posebej ponosni, saj jih tržišče narekuje takorekoč samo.

 • NUK logo

  NUK zasedenost velike čitalnice

  NUK je želel vzpostaviti učinkovit sistem rezervacij in zasedenosti velike čitalnice, ki bi prinesel optimalen izkoristek velike čitalnice v času največje zasedenosti. Pred vstopom v veliko čitalnico se je tako treba zglasiti v garderobi, kjer se članu dodeli številka sedeža, obenem pa mu pripada tudi določena količina odmora. V preteklosti se je dogajalo, da so bili v času največje gneče sedeži v čitalnici le navidezno »zasedeni«, njihovi uporabniki pa so bili zunaj. Po drugi strani je veliko študentov, ki bi želeli študirati, ostalo brez sedeža.

  Kako smo v Špici implementirali ustrezno rešitev, pišemo v študiji primera.

  Prenesite študijo primera NUK
 • UKC Ljubljana

  UKC Ljubljana sledenje perila

  UKC Ljubljana uporablja približno 80.000 kosov oblačil in bolnišničnega perila. Po eni strani je UKC Ljubljana želel vpeljati hitrejše evidentiranje pred pranjem ter razdeljevanje po pranju ter po drugi strani prihraniti na račun manj izgub perila, se je UKC odločil za uvedbo RFID sledenja perila.

   

  Prenesite študijo primera UKC Ljubljana

Kontaktna oseba

Luka Vidmar
+386 41 777 800
luka.vidmar@spica.com
Kontakt