Storitve

Rešitev za upravljanje delovnega časa lahko obsega tudi naslednje storitve:  

 • Time&Space On Demand

  Time&Space On Demand (TSOD) je nova storitev celovitega upravljanja s sistemom za registracijo delovnega časa. Z odločitvijo za TSOD se lahko izognete nabavi lastne opreme in potrebi po lastni IT podpori.

  Time&Space On Demand (TSOD) je kombinacija storitve in poslovnega najema, ki je namenjena predvsem podjetjem z visoko dodano vrednostjo lastnih virov. Taka podjetja se danes z najmanj pomislekov podajajo v najem tako rekoč vseh sredstev in storitev, ki ne sodijo v njihovo temeljno dejavnost. Dodatni motiv so tudi potencialno manjši, bolj predvidljivi in bilančno bolj ugodni stroški uporabe, ter manjša navezanost na posameznega dobavitelja. 

 • Svetovanje pri optimizaciji delovnega časa

  Z optimizacijo delovnega časa se ukvarjamo že od samih začetkov. Z veseljem vam bomo prisluhnili in skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vaše potrebe.

 • Integracija s HRM sistemi

  Time&Space rešitev za upravljanje delovnega časa je popolnoma integrirana z sistemi eHRM.net, Pantheon, Vasco in MFeRAC. Svetujemo vam, kako optimalno implementirati integracijo v vašem primeru. 

 • Integracija s sistemi za obračun osebnih dohodkov

  Rešitev Time&Space omogoča integracijo s sistemi za obračun osebnih dogodkov. Konktaktirajte nas in preverite, kako lahko bistveno poenostavite proces priprave plač in prihranite čas.

 • Integracija s sistemi SAP

  Integracija s sistemi SAP

  Prenos brošure
 • Podpora

  Naša ekipa za pomoč uporabnikom vam je na voljo vsak delovni dan med 8:00 in 16:00.

  Nadaljujte na podporo

Kontaktna oseba

MATJAŽ ZUPAN
041 787 714
matjaz.zupan@spica.com
Kontakt

Sodelujemo z: