Reference s področja registracije delovnega časa

Skozi sodelovanje z našimi strankami smo pridobili zavidljivo število referenc na področju upravljanja z delovnim časom. Spodaj jih nekaj podrobno opisujemo, za celotno referenčno listo in več informacij pa se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 • Spar

  Spar

  V družbi Spar Slovenija so z rešitvijo za registracijo delovnega časa Time&Space izvedli avtomatizacijo beleženja in obračuna delovnega časa za več kot 3.600 zaposlenih. V Sparu so Špici zaupali tudi kontrolo pristopa v skladiščih, upravni stavbi ter v trgovinah Interspar.

  Prenesite študijo primera
 • Luka Koper

  Luka Koper je pred kratkim zamenjala svoj obstoječi sistem za kontrolo pristopa s Špicinim sistemom Time & Space. Tranzicija je bila uspešno zaključena tekom enega vikenda.

  Prenesite študijo primera
 • Banka Celje

  Banka Celje

  V Banki Celje z uporabo rešitve Time&Space ter stalnimi vlaganji v nadzor pristopa zmanjšujejo operativna tveganja skladno z zahtevami Banke Slovenije in priporočili Basel II.

  Prenesite študijo primera
 • Intereuropa

  Intereuropa

  Time&space je Intereuropi zagotovil popolnoma integriran sistem za kontrolo pristopa in evidenco delovnega časa ter občutno znižal stroške poslovanja.

  Prenesite študijo primera
 • Fakulteta za logistiko Celje

  Skozi vrata fakultete za logistiko v Celju vsak dan vstopi med 50 in 70 zaposlenih in zunanjih sodelavcev. Pred uvedbo kontrole pristopa Time&Space so evidenco prihodov in odhodov vodili ročno, z vpisi na recepciji. Zaradi papirne evidence je prihajalo do nedoslednosti, kot so nezabeleženi prihodi in odhodi ter napake pri vpisih.

  Prenesite študijo primera

Kontaktna oseba

MATJAŽ ZUPAN
041 787 714
matjaz.zupan@spica.com
Kontakt

Sodelujemo z: