Reference

Frontman vsak dan uporablja več kot 10.000 potnikov. V regiji ga uporabljajo naslednja podjetja:

 

13 M SLC, Proconi Agrolit Avtotehna Oprema
Butan Plin, SHV Gas Dr. Oetker E-Net
ER marketing, Frigologo Fabrika Duhana Sarajevo Helios, Chromos
Hmezad Trgovina Ljubljanske mlekarne, Lactalis Medex
Megamix Mlekarna Celeia Podravka
Rox Semenarna

Unichem

Žito    

 

 • Megamix, Bosna

  Megamix je največji bosanski distributer artiklov široke potrošnje. Potnikom so želeli nuditi boljšo podporo, povečati njihovo učinkovitost ter razbremeniti prodajno administracijo v centrali podjetja.

  Prenesite študijo primera
 • ROX

  Z odpravo odvečne administracije je rešitev Frontman omogočila potnikom bistveno več časa za opravljanje prodajnih aktivnosti, ki kot rezultat prinašajo želeno povečanje prodaje.

  Prenesite študijo primera
 • Podravka Logo

  Podravka

   Podravkina potniška ekipa se je po dolgoletnih pozitivnih izkušnjah s Špico odločila, da preide na novo tehnologijo (tablice) ter novo IT podporo njihovemu delu. Odslej so povezani na terenu s SAPom in imajo pregledne, ažurne podatke takoj pri roki.

  Prenesite študijo primera
 • Žito Slovenija

  Skupina Žito se je pri upravljanju s potniško službo soočala s pomanjkljivim pretokom informacij med terenom in centralo, s povečevanjem asortimana izdelkov, z veliko administracije in podvajanjem dela.

  Po temeljiti preučitvi ponudnikov rešitev za upravljanje s prodajo se je Žito odločilo za Špico in za rešitev Frontman. S pomočjo strokovnjakov Špice so s Frontmanom poenostavili procese v vsakodnevni prodajni operativi.
   

  Prenesite študijo primera
 • AKM TUZLA

  AKM Commerce iz Tuzle (BiH) je distributer alkoholnih in brezalkoholnih pijač v gostinstvo in v maloprodajo. V lasti imajo več kot 30 dostavnih vozil ter skladišče z 2.500 paletnimi mesti. Zastopajo več regijsko vodilnih blagovnih znamk, na primer: Pivovarna Laško, Union, Coca Cola, Franck, Jamnica, Radenska, Orangina, itd

  Prenesite študijo primera
 • Ljubljanske mlekarne

  Ljubljanske mlekarne so največji slovenski proizvajalec mleka in mlečnih izdelkov. Sistem Frontman uporabljajo za distribucijo svoji artiklov že vrsto let in ga vsako leto prilagajajo svojim potrebam. Uporabljajo prenosne matrične tiskalnike, na katere tiskajo dobavnice in račune. celoten sistem Frontman pa je tesno povezan v logistične procese.

  Prenesite študijo primera
 • Avtotehna oprema

  Podjetje se ukvarja s prodajo tehnične opreme poslovnim uporabnikom. V naboru ima prilbižno 4.000 artiklov. Trg obvladuje s pomočjo sedmin potnikov, ki zberejo približno polovico vseh naročil. Avtotehna Oprema je želela potnikom ponuditi boljšo podporo pri prodaji na terenu in razbremeniti prodajno administracijo v centrali podjetja.

  Prenesite študijo primera

Kontaktna oseba

ANDREJ PLANINA
041 665 102
andrej.planina@spica.com
Kontakt

Sodelujemo z: