• Prodaja na terenu

  Uvedba rešitve Frontman nam je omogočila povečati prodajne aktivnosti za 100% in občutne prihranke časa tako pri potnikih kot v centrali".

   Janez Susman, Avtotehna Oprema

  Prenesite študijo primera
 • Prodaja na terenu

  Prodaja na terenu je ključni poslovni proces proizvajalcev in distributerjev artiklov široke potrošnje.

  Učinkovita potniška služba, skrb za polne prodajne police, prave cene, hitra logistika, spremljanje konkurence – vse te aktivnosti je potrebno dobro upravljati. Če bi radi povečali učinkovitost svoje prodajne ekipe, ji je potrebno priskrbeti primerno informacijsko podporo. Navadno so to tablice ali pametni telefoni s pravo aplikacijo.

  Frontman SFA je celovita rešitev , ki jo vsak dan uporablja več kot 10.000 potnikov po celem svetu. Uporabljajo je korporacije, kot so Nestlé, Carlsberg, Podravka in Dr. Oetker, pa tudi ogromno število manjših uporabnikov. Vgrajeno ima dobro prakso učinkovitega dela na terenu, ki jo lahko hitro prevzamete tudi vi. Rešitev Frontman SFA je bila razvita ciljno za podporo potniškim ekipam in njihovim vodjem ter deluje tako na Android kot tudi na Windows 10 tablicah.

  Z uporabo Frontman SFA boste deležni vseh prednosti naprednih IT sistemov za podporo in vodenje prodaje na terenu:

 • plan aktivnosti - frontman SFA

  Plan aktivnosti

  Načrtujte dnevne aktivnosti terenskih prodajalcev v skladu s taktičnimi cilji vašega podjetja glede prodaje na terenu. Potnikom na tablice postavite check-listo za vsak obisk, zagotovite visok standard vsakega obiska in poenotite delovanje cele ekipe.

  Kontaktirajte nas
 • zbiranje narocil na Frontman SFA tablici

  Zbiranje naročil

  Potniki lahko s Frontmanom naročila sestavljajo izredno hitro in enostavno. Vaša terenska ekipa ima preko svojih tablic vedno natančen vpogled v pretekla naročila stranke in hkrati v stanje zaloge v skladiščih. Potnikom pomagamo tudi tako, da jim pokažemo samo artikle na listingu in poudarimo artikle, ki so v akciji ali jih kupec stalno naroča.

  Kontaktirajte nas
 • stanje na prodajnih policah na frontman sfa

  Preverjajte dogovore s trgovci

  Vsak potnik na terenu ima za vsako prodajno mesto vpogled v dogovorjeno prisotnost, akcije, planograme, cene, prejšnje obiske. Pogovor s poslovodjo je tako bolj kvaliteten.

  Kontaktirajte nas
 • ambulantna prodaja frontman sfa

  Ambulantna prodaja

  Frontman vam lahko pomaga tudi pri ambulantni prodaji. Vozniki lahko preko tablic dobavljajo artikle iz svojega vozila in hkrati sprejmejo naročilo za naslednji obisk.

  Kontaktirajte nas
 • Povzetek funkcij orodja Frontman SFA:

     
  1.      vpogled v prodajna mesta in kupce, 9.      spremljanje gotovine pri potnikih, 
   2.      pregled zgodovine dogodkov na prodajnih mestih,  10.    fotografiranje izpostavitev in prodajnih mest,
   3.      organizacijo rut in dnevnega dela potnikov,  11.    spremljanje doseganja ciljev potnikov,
   4.      vpogled v artikle, zaloge, cene in slike,  12.    naloge in sporočila potnikov,
   5.      izdelavo naročil, priporočil, reklamacij, vračil in dobavnic,  13.    organizacijo prodajne dokumentacije (prospekti, ceniki),
   6.      popise cen, prisotnosti ter konkurence,  14.    spremljanje dejanskih aktivnosti potnikov in primerjavo s plani ter
  7.      planograme in listinge,  15.    poročilni sistem v centrali podjetja. 
  8.      spremljanje promocijskih kampanj,  
   
   
  Poleg rešitve za potnike pogosto postavimo še Frontman WMS rešitev za skladiščno poslovanje in rešitev Frontman POD za dostavo pošiljk.
   
   

Kontaktna oseba

ANDREJ PLANINA
041 665 102
andrej.planina@spica.com
Kontakt

Sodelujemo z: