• Popis osnovnih sredstev

  Kako izbrati sistem za inventuro osnovnih sredstev?

  Preberite članek in pridobite informacije, ki jih potrebujete za pravilno odločitev.

  Preberite članek

Storitve

Pri uvedbi sistemov za upravljanje z osnovnimi sredstvi nudimo tudi naslednje storitve:  

 • Priprava projekta inventure

   Z več kot 20 letnimi izkušnjami na področju svetovanja pri izvedbi inventur vam strokovnjaki podjetja Špica International pomagamo definirati postopke popisa preko katerih se po naših izkušnjah čas za izvedbo popisa zmanjša za polovico prav tako je za izvedbo inventure potrebno manjše število ljudi v popisni komisiji. Za uporabnike izvajamo šolanja za delo z našimi rešitvami in ročnimi terminali proizvajalca Motorola. Na željo naročnika pripravimo tudi prilagojena navodila za uporabo.

 • Optimizacija označevanja osnovnih sredstev s črtno kodo

  Strokovnjaki Špice international vam bodo svetovali pri izboru primernih dimenzij etiket, oblikovanju črtnih kod in načinu označevanja. Konkretni izzivi označevanja se pojavijo že pri sami dobavi novih osnovnih sredstev, pri čemer ni enotne lokacije prevzema in se zato velikokrat pozabi označiti z etiketami. Kako optimizirati označitev na vhodu v vaše podjetje se pozanimajte pri ekipi Špice.

   

 • Integracija z računovodskimi programi

  Ker se na Špici zavedamo, da je ročno usklajevanje rezultatov inventure zelo zamuden proces, smo naše programske rešitve razvili z mislijo enostavnega avtomatskega ažuriranja podatkov z računovodskimi programi. Poleg že v naprej pripravljenih vmesnikov lahko po želji naročnika razvijemo vmesnik prilagojen za uporabo z vašim obstoječim okoljem.  

 • Naši partnerji

  Sodelujemo z večino ponudnikov računovodske programske opreme ter z inovativnimi in učinkovitimi rešitvami premagujemo izzive povezljivosti.

Kontaktna oseba

Timon Šuc
040 649 139
timon.suc@spica.com
Kontakt