• Popis osnovnih sredstev

  Kako izbrati sistem za inventuro osnovnih sredstev?

  Preberite članek in pridobite informacije, ki jih potrebujete za pravilno odločitev.

  Preberite članek

Reference pri popisu in upravljanju osnovnih sredstev

Skozi sodelovanje z našimi strankami smo pridobili zavidljivo število referenc na področju Popisa osnovnih sredstev. Sodelujemo tako z lokalnimi, regionalnimi kot tudi z mednarodnimi podjetji. Našo rešitev za popis uporablja že več kot 500 podjetij. Za celotno referenčno listo in več informacij se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.
 • Študija primera Občina Kamnik

  Občina Kamnik

  »Popis s terminali poteka hitreje – imamo dva terminala, en je v rabi, drug se polni, ekipe popisne komisije se lahko nemoteno menjavajo, naslednji dan zjutraj pa imamo že vse podatke.« - Bojan Mlakar, namestnik predsednika popisne komisije

  Prenesite študijo primera
 • Študija primera Večernje novosti

  Večernje novosti, Srbija

  Večernje novosti so en izmed najbolj branih časopisov v Srbiji. Posedujejo več kot 5.000 osnovnih sredstev, za katera so želeli izboljšati sledljivost ter omogočiti centralizacijo popisnih podatkov. Odločili so se za napredni Frontman Assets v.2.0.

  Prenesite študijo primera
 • Elektro Ljubljana

  Zaradi zamudnosti inventure in potrebe po točnih inventurnih rezultatih (več kot 10.000 osnovnih sredstev) so se v Elektru Ljubljana odločili, da inventuro osnovnih sredstev ustrezno informacijsko podprejo in uvedejo črtno kodo.

  Prenesite študijo primera
 • Banka Celje

   Do uvedbe sistema za avtomatski zajem podatkov ja Banka Celje osnovna sredstva popisovala ročno, kar pa je bil, glede na število osnovnih sredstev in število objektov, v katerih se le-ta nahajajo, precej zamuden postopek. Poleg tega so objekti razpršeni po celi Sloveniji in tudi delu hrvaškega primorja.

  Prenesite študijo primera
 • LEK

  Obvladovanje materialnih sredstev je v tako velikem podjetju, kot je Lek, izredno zahtevno, njegova učinkovitost pa je v veliki meri odvisna od tehnološke podpore ter organizacije popisovalcev pri letnih inventurah. Od leta 2002 Lek prek celotnega podjetja in hčerinskih družb za popis osnovnih sredstev uporablja Špicino rešitev. 

  Prenesite študijo primera
 • UniCredit Bank Srbija

  UniCredit Bank Srbija zaposluje preko 1.000 ljudi na dve sedežih v Beogradu ter v preko 70 izpostavah širom Srbije. Glede na centralizirane procese se je podjetje odločilo, da tudi popis osnovih sredstev prenese na višji nivo.

  Prenesite študijo primera
 • Naši partnerji

  Sodelujemo z večino ponudnikov računovodske programske opreme ter z inovativnimi in učinkovitimi rešitvami premagujemo izzive povezljivosti.

Kontaktna oseba

Timon Šuc
040 649 139
timon.suc@spica.com
Kontakt