• Frontman Find - rešitev za popis osnovnih sredstev

  Frontman Find za popis osnovnih sredstev

  Zamenjajte kupe papirja za mobilno napravo

  Frontman Find je rešitev za popis osnovnih sredstev, ki temelji na uporabi črtne kode. Osnovna sredstva in nahajališča se označi z nalepkami, ki vsebujejo poleg črtne kode tudi poljubno vsebino, in jih pri popisovanju enostavno odčitavamo. Vaša inventura bo tako bistveno hitrejša in preglednejša.

  Hitrejše popisovanje
  Popisna komisija bo z zmogljivim prenosnim terminalom preprosto odčitala kodo posameznih lokacij in osnovnih sredstev brez zamudnega iskanja po papirnatih šifrantih. Črtna koda se prebere brez napak, nato pa sistem z računalniško obdelavo podatkov sam poišče spremembe pri popisu.

  Celovit poročilni sistem
  Že med samim popisom ali ob zaključku boste enostavno pregledovali spremembe in inventurno stanje z dinamičnim filtriranjem po željenih parametrih. Analiza zgodovine popisa vam bo pomagala pri hitrejši uskladitvi nepojasnjenih razlik in sprememb.

  Enostaven prenos podatkov v vaš računovodski program
  Preko tesne integracije boste podatke elektronsko prenesli v program za vodenje osnovnih  sredstev in se na ta način izognili dolgotrajnemu ročnemu pretipkavanju in možnim napakam.
   

  Nekaj inovativnih rešitev imamo še v rokavu, zato nas povabite na sestanek.

  Prenesite brošuro

Kontaktna oseba

Timon Šuc
040 649 139
timon.suc@spica.com
Kontakt