Reference s področja kontrole pristopa

Na področju razvoja in implementacije rešitev za korporativno varnost imamo zavidljivo število referenc. Na tej strani vam nekatere podrobneje predstavljamo, za več informacij pa vam je na voljo skrbnik rešitve Miro Brejc.

 

 • Državni zbor Republike Slovenije

  Špicina celovita in integrirana rešitev Time&Space je Državnemu zboru omogočila natančno in učinkovito upravljanje delovnega časa, zanesljivo kontrolo pristopa in pregledno evidenco obiskovalcev. Najave in potrjevanje odsotnosti, tako službene kot zasebne, se hitro in enostavno izvajajo prek modula Approval Workflow.

  Prenesite študijo primera
 • Mons logo

  Hotel Mons

  Sodobne tehnologije za nadzor pristopa v Hotelu Mons zagotavljajo visoko raven varnosti in zasebnosti ter nudijo kakovosten vir podatkov za upravljanje odnosov s strankami.

  Prenesite študijo primera
 • NUK zasedenost velike čitalnice

  NUK je želel vzpostaviti učinkovit sistem rezervacij in zasedenosti velike čitalnice, ki bi prinesel optimalen izkoristek velike čitalnice v času največje zasedenosti. Pred vstopom v veliko čitalnico se je tako treba zglasiti v garderobi, kjer se članu dodeli številka sedeža, obenem pa mu pripada tudi določena količina odmora. V preteklosti se je dogajalo, da so bili v času največje gneče sedeži v čitalnici le navidezno »zasedeni«, njihovi uporabniki pa so bili zunaj. Po drugi strani je veliko študentov, ki bi želeli študirati, ostalo brez sedeža.

  Kako smo v Špici implementirali ustrezno rešitev, pišemo v študiji primera.

  Prenesite študijo primera
 • FITZONE - Functional Training vadbeni center

  V FITZONE vadbenem centru so se soočili z izzivom, kako zagotavljati enako fleksibilnost časa za trening strankam, ki imajo možnost obiska vadbenega centra kar med 5:00 in 23:00 uro, ne da je v recepciji ves ta čas nekdo prisoten. V študiji primera preberite, kako je Špica naslovila izziv ter obenem zagotovila še enostavnejšo in bolj pregledno evidenco zakupljenih kart in njihove veljavnosti. 

  Prenesite študijo primera

Kontaktna oseba

MIRO BREJC
041 379 696
miro.brejc@spica.com
Kontakt

Sodelujemo z: