Oprema za kontrolo pristopa

Programsko opremo sistema Time&Space® odlikuje modularnost, celovitost, enostavnost uporabe ter povezljivost z drugimi sistemi.

 • programska oprema za kontrolo pristopa

  Programska oprema za kontrolo pristopa

  Programsko opremo sistema Time&Space® odlikuje modularnost, celovitost, enostavnost uporabe ter povezljivost z drugimi sistemi. Odlikuje jo optimiziran dostop do podatkov tako za MS SQL kot Oracle podatkovno bazo ter transparentna licenčna shema.

  Preberite več
 • krmilniki za kontrolo dostopa

  Registracijski terminali in krmilniki

  Registracijski terminali in krmilniki kontrole pristopa so osnovni elementi strojne opreme sistema Time&Space, ki zagotavljajo naloge zbiranja, procesiranja in varnega posredovanja podatkov, prikazovanju informacij uporabniku ter izvjanju določenih akcij.

  Preberite več
 • biometrična kontrola pristopa

  Čitalniki za identifikacijo

  Stenski in namizni čitalniki so namenjeni identifikaciji uporabnika s pomočjo nečesa, kar uporabnik poseduje oz. ima (npr. kartica), kar uporabnik ve (npr. geslo ali PIN) ali lastnosti uporabnika (npr. biometrična značilka). 

  Preberite več
 • Brezžične ključavnice

  Brezžične ključavnice Aperio® omogočajo hitro in preprosto namestitev, uporabljate pa jih lahko z istimi karticami za dostop kot za svoj obstoječi sistem. Tehnologija Aperio® je na voljo za širok razpon certificiranih protivlomnih baterijskih ključavnic za najrazličnejše načine uporabe.

  Želim izvedeti več
 • Varnostne zapore in vrata

  Nekatere dejavnosti in z njimi povezani visoki varnostni standardi zahtevajo dodatno zaščito vhodov v stavbo ali v posamezne prostore. Varnostna vrata usmerijo pretok oseb, omogočajo boljši video nadzor in lahko celo odpravijo potrebo po varnostnem osebju na posamezni prehodni točki.  

  Preberite več
 • rfid kartice Špica

  Kartice in dodatki

  Podobno kot pri čitalnikih, tudi pri karticah in obeskih nudimo širok izbor identifikacijskih tehnologij brezkontaktnih (RFID) kartic, ki jih lahko uporabljamo v sistemu Time&Space.

  Preberite več
 • video nadzor za kontrolo dostopa

  Oprema za video nadzor

  Video nadzor je vse bolj nepogrešljiv del sistemov tehničnega varovanja in tudi poslovnih sistemov. Zmogljive IP video kamere ter napredna programska oprema omogočajo izvajanje video analitike v realnem času ter integracijo z drugimi poslovnimi in varnostimi rešitvami. 

  Preberite več

Kontaktna oseba

MIRO BREJC
041 379 696
miro.brejc@spica.com
Kontakt

Sodelujemo z: